The Voice Highlights Τελικού: Το λάθος της παραγωγής και η μεγάλη νικήτρια

Λαμπερός τελικός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice Highlights Τελικού: Το λάθος της παραγωγής και η μεγάλη νικήτρια

Ο μεγάλος τελικός του The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και εμείς σας έχουμε όλα τα highlights του. Από το λάθος που έκανε η παραγωγή στην ανακοίνωση και στην μεγάλη νικήτρια που δεν ήταν άλλη από την Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στον μεγάλο τελικό

Χθες βράδυ ήταν ο μεγάλος τελικός του The Voice και φυσικά η Δούκισσα Νομικού έκλεψε όλα τα βλέμματα με την συγκλονιστική εμφάνιση της.

Η απαστράπτουσα παρουσιάστρια του μουσικού σόου υποδέχθηκε στο πλατό το κοινό και φυσικά τους κριτές, φορώντας ένα ασημένιο μίνι λαμπερό φόρεμα.

Σε εξίσου εντυπωσιακή διάθεση βρισκόντουσαν και οι 4 κριτές. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ήταν πιο λαμπεροί από ποτέ, ενώ παράλληλα ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε ως.. ιππότης!

Μάλιστα, η Έλενα φόρεσε ένα μάξι φόρεμα, μια εντυπωσιακή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου! Δείτε εδώ ωστόσο και τα Highlights του ημιτελικού!

 The Voice εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

The Voice: Τα πάνω κάτω στον αποψινό τελικό - Το τεράστιο λάθος της παραγωγής

Απόψε παρακολουθούμε τον μεγάλο τελικό του The Voice, με την παραγωγή ωστόσο να κάνει ένα τεράστιο λάθος και να φέρνει τα πάνω κάτω.

Η αποψινή βραδιά με την απαστράπτουσα Δούκισσα Νομικού τελικώς διεξάγεται με εννέα όχι με οκτώ παίκτες και αυτό είναι λάθος της παραγωγής, κάτι που όπως διορθώθηκε καθώς δόθηκε η ευκαιρία στον ένατο παίκτη.

Με εννέα και όχι με οκτώ παίκτες διεξάγεται ο τελικός του The Voice και αυτό οφείλεται σε ένα λάθος της παραγωγής, το οποίο διορθώθηκε δίνοντας την ευκαιρία στον ένατο παίκτη.

Η Δούκισσα καλωσόρισε στο πλατό τους διαγωνιζόμενους του μουσικού διαγωνισμού αλλά εν τέλη αντί για οκτώ εμφανίστηκα εννιά! Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει στους τηλεθεατές τι συνέβη και έτσι είπε χαρακτηριστικά:

«Είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα στα social media και συγκεκριμένα στην κάρτα του Μαρσελίνο και γι αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία να είναι εδώ μαζί μας . Στο Voice δεν χωρούν αδικίες, αντιπαλότητες και αντιζηλίες».

The Voice το λάθος της παραγωγής

The Voice: ΝΙκήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου ήταν η διαγωνιζόμενη που είχε καταφέρει να ξεχωρίσει ήδη από την οντισιόν της και έτσι χθες κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του The Voice.

Η Ιωάννα ήταν από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της ξετρελάθηκε από τη χαρά της.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram