"Πάει στο νοσοκομείο ο μπαμπάς μου.." - Διέκοψε τη ροή της εκπομπής η Κατερίνας Καινούργιου

Όλα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας στην οικογένεια της. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καινούργιος, πατέρας της όμορφης παρουσιάστριας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του και το τελευταίο διάστημα μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο όμως αυτό δεν την κάνει να χάνει το χαμόγελο της αντιθέτως όπως θα δούμε παρακάτω γελάει με τις στιγμές που περνούν μαζί. Εκτός από αυτό το γεγονός βέβαια, μην ξεχνάμε πως η παρουσιάστρια διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο δεδομένου του ότι ξεκίνησε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Η παρουσιάστρια λοιπόν αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της "Super Κατερίνα" την Παρασκευή 4/2 ξεσπώντας σε γέλια, ένα αστείο στιγμιότυπο, όπου ο πατέρας της ήθελε να της κάνει προξενιό έναν γιατρό στο νοσοκομείο που μπήκε για λίγες ημέρες.

«Πάει στο νοσοκομείο ο μπαμπάς μου – να είναι καλά – και μου λέει “Μπήκε προηγουμένως ένας γιατρός… Κούκλος, να τον ρωτήσουμε αν είναι ελεύθερος”. Τώρα ταλαιπωρείται. Είναι υπέροχος ο μπαμπάς μου».

Το προξενιό του μπαμπά της Κατερίνας Καιούργιου

Η αδυναμία της Κατερίνας Καινούργιου στον πατέρα της

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο πατέρας της

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία και αυτή είναι στο μπαμπά της. Ουκ ολίγες φορές αναφέρεται η Κατερίνα Καινούργιου στον πατέρα της, για αστείες αλλά και συγκινητικές στιγμές τους, μεταφέροντας και στο κοινό τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν. Είναι τόσο δεμένοι σαν οικογένεια που όταν χρειάστηκε, ο πατέρας της, την υπερασπίστηκε απαντώντας στην Μπέττυ Μαγγίρα για τους υπαινιγμούς στην εκπομπή της και το Παρίσι.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καινούργιος είχε σχολιάσει: «Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!».