"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το TEATRO Athens από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου υποδέχεται για άλλη μια φορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα μετά από την χαλάρωση των μέτρων, παρουσιάζοντας το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία!

TEATRO - Η έναρξη

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής , με εντυπωσιακά σκηνικά, σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία που απ' το πρώτο βράδυ έγινε talk of the town σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης κοινού.

TEATRO - Επιστρέφει η Ελένη Φουρέιρα

Ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια , ρυθμό & επιτυχίες απ' την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο. Μαζί τους το new entry πρόσωπο της Ελληνικής Δισκογραφίας , ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος.

TEATRO - Επιστρέφει και πάλι

Στα decks o Dj Anjelo, με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα. Το TEATRO Athens αποτελεί το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

TEATRO - Πότε αναμένεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις

«Βγάζει» μάτι - Η πλαστική που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πριν γίνει πασίγνωστη

H Ελένη Φουρέιρα αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Είναι αλήθεια βέβαια πως πριν από λίγο καιρό η εικόνα της ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπουμε σήμερα αν και πάλι ήταν μία κούκλα.

Η ίδια δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί πως έχει κάνει πλαστικές. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος, ενώ το υπόλοιπο κορμί της καταφέρνει να το διατηρεί με πολύ αυστηρή δίαιτα.

«Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

Μάλιστα, δεν είναι μόνο μια η φορά που την έχουν ρωτήσει περί πλαστικών, καθώς πολλοί λένε πως έχει πειράξει και την μύτη της.

«Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική… Μα αυτό έχω κάνει, μία πλαστική στο στήθος! Τι να πω ότι έχω κάνει και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις; Τι έχει αλλάξει; Η μύτη είναι ίδια στραβή, τα μάτια είναι όπως πάντα, τα φρύδια δεν υπήρχαν, τα είχα βγάλει, τι έχει αλλάξει ρε παιδιά; Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα έβγαινα να το πω… Έφτιαξα το στήθος μου και το είπα…», είχε εξομολογηθεί.

Ελένη Φουρέιρα πριν από την αυξητική στήθους

Έτσι ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν από την αυξητική στήθους