Εκτός εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη on air

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εκτός εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη on air

Η σημερινή εκπομπή «Ελένη» ξεκίνησε με απώλειες καθώς από το πλατό της εκπομπής έλειπε το μεσημέρι της Παρασκευής 4/02 ο Σάββας Πούμπουρας καθώς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα δεν έχει εμφανιστεί.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο ίδιος είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το bullying που δέχτηκε, δίνοντας έτσι το δικό του μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε στους τηλεθεατές της πως είχε πυρετό με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βγει μαζί τους ζωντανά.

Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν μου λέτε ρε παιδιά; Ο Σαββούλης τον πιάνει το μάτι; Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι η δεύτερη φορά που μας αρρωσταίνει. Τι γίνεται; Έχει λίγο πυρετό έμαθα».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τον Σάββα Πούμπουρα

Συγκλονίζεi ο Σάββας Πούμπουρας για την κατάθλιψη - «Έλεγα ας μη ξυπνήσω...»

Για την κατάθλιψη και τους τρόπους αντιμετώπισής της συζήτησαν στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για τη ζωή μου», ο Σάββας Πούμπουρας και η ψυχολόγος υγείας Άννα Χατζηδημητρίου, το πρωί του Σαββάτου 29/1. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, ο οποίος πριν λίγο καιρό γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια της κορούλας του, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη αλλά και τον αλκοολισμό.

«Αυτό που συνέβαινε είναι ότι είχα έντονα ενοχικά συναισθήματα. Ξυπνούσα κάθε πρωί, γεμάτος ενοχές για το τι δεν έκανα καλά την προηγούμενη ημέρα και ποιους δεν είχα ευχαριστήσει. Θες να ευχαριστήσεις τους πάντες, αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο, και το δεύτερο είναι ότι θες να αρέσεις σε όλους, κάτι το οποίο δεν γίνεται. Θεωρώ ότι κάθε σκέψη είναι δηλητήριο. Μιλάω για τις σκέψεις που ως επί το πλείστον είναι αμφιβολία, άγχος, δίλημμα» είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας και πρόσθεσε:

«Όταν έπεφτα για ύπνο, έλεγα “ας μη ξυπνήσω αύριο” για να μη βιώσω όλα αυτά τα πράγματα. Όταν συνεχιζόταν αυτό το μοτίβο, έπρεπε να χρησιμοποιώ άλλους δρόμους για να ξεχνάω -γιατί ξεχνάς όταν είσαι σε καταστολή-. Έπινα αλκοόλ τότε».

Για την κατάθλιψη, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Φαινομενικά ήμουν ok, έβγαλα χρήματα, στις διακοπές μου περνούσα καταπληκτικά, είχα ερωτικές σχέσεις, περνούσα φανταστικά στο σεξουαλικό κομμάτι, αλλά όταν έκλειναν τα φώτα και ήμουν μόνος με τον εαυτό μου, εκεί άρχισα να δουλεύω πολύ τα πράγματα στο κεφάλι μου και δημιουργούσα προβλήματα. Δεν είχα στοχοπροσήλωση, δεν είχα ξεκάθαρο το που πάω, ήμουν χαομένος».