Όλα για τη ζωή μας: Πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όλα για τη ζωή μας: Πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής;

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA θα επιστρέψει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23/10 με την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

Να τονίσουμε πως ο παρουσιαστής πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA, όπου μέσα σε όλα η ανακοίνωση έγινε από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας του Μιχάλης Κεφαλογιάννη

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στο MEGA, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 08:50, με την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», για να παρουσιάσει όσα πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας συνολικά, σε όλους τους τομείς.

Με εμπειρία δεκαετιών στο ιατρικό ρεπορτάζ, με σύγχρονη γνώση και την αναγνωρισμένη εγκυρότητά του, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές για να διατηρήσουμε τη σωματική και ψυχική υγεία μας, και να κατακτήσουμε την ευεξία και την ισορροπία.

Η θεματολογία της εκπομπής μας αφορά όλους, νέους και μεγαλύτερους, άνδρες και γυναίκες, γονείς και παιδιά. Με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, διαμορφώνεται η πλούσια ατζέντα της εκπομπής, που περιλαμβάνει όλα όσα μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Πώς να φροντίσουμε το σώμα και την ψυχή μας;, Πώς να χτίσουμε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας;, Πώς να συνδυάσουμε τις σύγχρονες απαιτήσεις με το ευ ζην;. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:50, τα ερωτήματα που μας απασχολούν βρίσκουν τις σωστές απαντήσεις τους.

Συγκίνησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης - «Η χρονιά που φεύγει με έκανε πιο δυνατό ψυχικά»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θέλησε να κάνει τον δικό του απολογισμό για το 2020 και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με το μακροσκελές κείμενο που έγραψε για τη χρονιά που φεύγει.

Ο παρουσιαστής έζησε μία πολύ έντονη χρονιά καθώς ήταν ένα από τα άτομα που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Με την άσχημη αυτή εμπειρία να μένει πίσω, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης βλέπει τι είναι αυτό που του έχει διδάξει το 2020.

«Το 2020 βγαίνει απ’ το κάδρο και είναι σαν κάποιον που προσπαθεί να χωρέσει μέσα στη φωτογραφία, παρότι ξέρει ότι πέρασε η μπογιά του.

Η χρονιά που φεύγει με έκανε υπομονετικό, λιγότερο υπερφίαλο, περισσότερο συναισθηματικό, ελάχιστα καταναλωτικό, σίγουρα πιο δυνατό ψυχικά, καχύποπτο σε νέους αξιακούς κώδικες, πιο αποφασιστικό σε ξεκαθαρίσματα κάθε λογής και ολίγον... εαυτούλη με την καλή έννοια.

Με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που με απογοήτευσαν, μου έδειξε άλλους δρόμους στη δουλειά, με έκανε σκεπτικιστή αλλά και πιο αυθόρμητο στον έρωτα, ερευνητικό στη έκφραση των συναισθημάτων και περίεργο στην απόκτηση δεξιοτήτων, αναγκαίων στη νέα απόλυτα ψηφιακή εποχή.

Ευγνωμονώ τον παλιό χρόνο, γιατί μου υπενθύμισε το μέτρο, τη δυνατότητα να ιεραρχώ τα προβλήματα και μέσα από σκληρές η αλήθεια είναι δοκιμασίες, να συνειδητοποιήσω πόσο φθαρτός και προσωρινός είμαι. Όπως όλοι μας...

Σε αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής που κάποιες στιγμές αστράφτουν και χάνονται σαν κεραυνός, προλαβαίνουμε εκτός από το να λυπηθούμε και να χαρούμε. Για να χαρούμε περισσότερο, ας ζήσουμε το 2021 όπως πραγματικά επιθυμούμε εμείς και όχι όπως οι γύρω μας θέλουν να μας βλέπουν να ζούμε.

Να ζήσουν λοιπόν αυτοί καλά κι εμείς ...καλύτερα. Καλή παραμυθένια νέα χρόνια!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης Instagram