Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ALPHA

«Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ALPHA

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Μιχάλης Κεφαλογιάννης θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους, το τέλος της εκπομπής του, «Οδηγός καλής ζωής» και το τέλος της συνεργασίας του με τον ALPHA.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον ALPHA

«Ο «οδηγός καλής ζωής»,τελειώνει… οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς. Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια. Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους. Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε.

Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω. Εις το επανιδείν…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η συγκλονιστική ανάρτησή του μετά την περιπέτειά του από τον κορωνοϊό

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θέλησε να κάνει τον δικό του απολογισμό για το 2020 και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με το μακροσκελές κείμενο που έγραψε για τη χρονιά που φεύγει.

Ο παρουσιαστής έζησε μία πολύ έντονη χρονιά καθώς ήταν ένα από τα άτομα που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Με την άσχημη αυτή εμπειρία να μένει πίσω, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης βλέπει τι είναι αυτό που του έχει διδάξει το 2020.

«Το 2020 βγαίνει απ’ το κάδρο και είναι σαν κάποιον που προσπαθεί να χωρέσει μέσα στη φωτογραφία, παρότι ξέρει ότι πέρασε η μπογιά του.

Η χρονιά που φεύγει με έκανε υπομονετικό, λιγότερο υπερφίαλο, περισσότερο συναισθηματικό, ελάχιστα καταναλωτικό, σίγουρα πιο δυνατό ψυχικά, καχύποπτο σε νέους αξιακούς κώδικες, πιο αποφασιστικό σε ξεκαθαρίσματα κάθε λογής και ολίγον... εαυτούλη με την καλή έννοια.

Με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που με απογοήτευσαν, μου έδειξε άλλους δρόμους στη δουλειά, με έκανε σκεπτικιστή αλλά και πιο αυθόρμητο στον έρωτα, ερευνητικό στη έκφραση των συναισθημάτων και περίεργο στην απόκτηση δεξιοτήτων, αναγκαίων στη νέα απόλυτα ψηφιακή εποχή.

Ευγνωμονώ τον παλιό χρόνο, γιατί μου υπενθύμισε το μέτρο, τη δυνατότητα να ιεραρχώ τα προβλήματα και μέσα από σκληρές η αλήθεια είναι δοκιμασίες, να συνειδητοποιήσω πόσο φθαρτός και προσωρινός είμαι. Όπως όλοι μας...

Σε αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής που κάποιες στιγμές αστράφτουν και χάνονται σαν κεραυνός, προλαβαίνουμε εκτός από το να λυπηθούμε και να χαρούμε. Για να χαρούμε περισσότερο, ας ζήσουμε το 2021 όπως πραγματικά επιθυμούμε εμείς και όχι όπως οι γύρω μας θέλουν να μας βλέπουν να ζούμε.

Να ζήσουν λοιπόν αυτοί καλά κι εμείς ...καλύτερα. Καλή παραμυθένια νέα χρόνια!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης Instagram