Ηλίας Γκιώνης: O ακτιβιστής καταγγέλει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας

Τι συμβαίνει;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ηλίας Γκιώνης: O ακτιβιστής καταγγέλει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ηλίας Γκιωνης. Στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" εμφανίστηκε ο ακτιβιστής, το πρωί της Παρασκευής 4/2, που έχει πρωταγωνιστήσει με τις αναρτήσεις του στην αποκάλυψη γνωστών περιπτώσεων του #metoo, με πιο πρόσφατη εκείνη της υπόθεσης του βιασμού της σουίτας, ενώ μάλιστα έκανε μια αποκάλυψη για τα ντοκουμέντα στα κινητά τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο Ηλίας Γκιώνης μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι έχει στηθεί συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας, ενώ λίγο αργότερα, υπήρξε διαμάχη με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, με τον ίδιο να την κατηγορεί για όσα έχει πει για εκείνον στο παρελθόν.

Η καταγγελία του Ηλία Γκιώνη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η αποκάλυψη του Γκιώνη για τις απειλές που δέχεται ο σύντροφός του

Αυτός που έφερε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και που στοχεύει να αποκαλύψει τα πάντα γύρω από αυτή αλλά σε αντίστοιχεις υποθέσεις είναι ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Ο ίδιος μέσα από τα social media αναρτά καθημερινά οτιδήποτε μαθαίνει με σκοπό να ξεσκεπάσει το κύκλωμα μαστροπείας που δρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά την αποκάλυψη λοιπόν του ίδιου ότι δέχεται απειλές για την ζωή του, ο Ηλίας Γκιώνης γνωστοποιήσε ότι δέχεται απειλές ακόμη ο σύντροφός του.

«Στέλνουν απειλές και στον σύντροφό μου… Αν τα έβαλα με κάποιους που πρώτη φορά γνώρισα λόγω της φρικιαστικής υπόθεσης για να υποστηρίξω ένα κορίτσι που επίσης δεν είχα γνωρίσει μέχρι τότε…Σας προειδοποιώ για το τι θα ακολουθήσει εάν σταλεί έστω και ένα επιθετικό μήνυμα ξανά στο αγόρι μου» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

Ηλίας Γκιώνης απειλές