"Στο αφιερώνω..." - Το τραγούδι του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Κατερίνα Καινούργιου

"Ρίγος με πιάνει ρίγος.."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες στιχουργούς! Για ακόμα μία φορά λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μας έδειξε τις στιχουργικές του ικανότητες όταν τον προκάλεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα".

Ο στιχουργός σχεδόν πάντα δείχνει τη σαρκαστική του διάθεση και το πόσο άνετος είναι στο λόγο του και στις εκφράσεις του παρόλο που είναι on air. Η παρουσιάστρια του ζήτησε λοιπόν, να γράψει μέσα σε ένα λεπτό ένα ρεφρέν, με τον ίδιο να την αφήνει άφωνη όταν της παρέδωσε το χαρτάκι.

Το τραγούδι για τα μάτια της Καινούργιου!

«Στο αφιερώνω» της είπε.

«Ρίγος, ρίγος, με πιάνει ρίγος. 'Όταν σε βλέπω νιώθω ότι είμαι λίγος»

Η εξομολόγηση για τον χαμό της συντρόφου του - «Δεν συνειδητοποιεί ο...»

Την πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση σχολίασαν, το πρωί της Παρασκευής 4/2, η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της, στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τότε, μετα την προβολή του σχετικού βίντεο θέλησε να πει κάποια λόγια στην σύντροφό του Διονυσία και να την συμπονέσει, καθώς έχει βιώσει και ο ίδιος κάτι αντίστοιχο.

«Χαρά στο κουράγιο της… Πώς καταφέρνει και αρθρώνει λέξη. Μπράβο της… Αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε διπλό θάνατο. Μανάδες δεν έχουν συνέλθει στη ζωή όταν χάνουν τα παιδιά τους. Επειδή έχω χάσει και εγώ σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, την Εύη παιδιά είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος, όταν είναι έτσι απότομο», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.