Μήνυση στην σύζυγο και τους κληρονομους του Γιώργου Τράγκα - «Πρόκειται για κακούργημα»

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μήνυση στην σύζυγο και τους κληρονομους του Γιώργου Τράγκα - «Πρόκειται για κακούργημα»

Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης προχώρησε σε μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά αλλά και τους κληρονόμους του την ώρα που σημειώθηκε και μερικές ανατροπές με την διαθήκη του.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων ανέφερε πως όταν αποχώρησε από το κτήριο όπου στεγαζόταν οι «Ελεύθεροι Άνθρωποι», δεν του παραδόθηκαν ποτέ δύο προσωπικοί του υπολογιστές, ένα γραφείο, κάποια άλλα αντικείμενα και κάποια προσωπικά του έγγραφα.

Ο λόγος που ο Κουρτζίδης έκανε μήνυση στη σύζυγο του Τράγκα, Μαρία Καρρά και τους κληρονόμους του

«Αυτό είναι υπεξαίρεση προσωπικών και εταιρικών δεδομένων. Μάλιστα ο ένας υπολογιστής ήταν της εταιρίας μου και έχουν μέσα σημαντικά πράγματα από προσωπικές μου έρευνες. Γνώριζαν γι’ αυτό, τους είχα κάνει πολλές επισημάνσεις.

Μου είχαν πει ότι ως 31 του μηνός θα μου παραδοθούν, ωστόσο μετά έστειλα και εξώδικο». Όπως υποστηρίζει ο Πάρις Κουρτζίδης, αυτό πρόκειται για κακούργημα.

Ανατριχιαστικές εικόνες από το γραφείο του Γιώργου Τράγκα λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε στο γραφείο του Γιώργου Τράγκα και μας έδειξε το εσωτερικό του. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του από κορωνοϊό, και την κηδεία του στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς, οι εικόνες είναι πού ανατριχιαστικές.

«Είναι πολύ δύσκολο. Δε δέχομαι ότι ο Γιώργος Τράγκας πέθανε. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι ο Γιώργος θα φύγει έται. Δε ξέρω αν επηρεάστικε θετικά ή αρνητικά από το περιβάλλον του, πάντως δεν πείστηκε. Παρέα συνεργατών που να τον «έφαγαν» ή να τον επηρέασαν, δεν υπάρχει. Η σύζυγός του και οι γιοί του είναι σίγουρα κλονισμένοι και συντετριμμένοι. Τα τελευταία του λόγια ήταν «Πάρι σε αγαπώ πολύ». Είχε παράπονο που τον έλεγαν ακραίο και αντιεμβολιαστή ή αρνητή» ανέφερε ο Πάρις Κουρτζίδης, ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που είχε δημιουργήσει ο δημοσιογράφος.

«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πείσω να ακολουθήσει αυτό που με τόση προσπάθεια και επιθυμία ήθελα να κάνει. Επιτακτικά προσπάθησα επί ένα μήνα περίπου. Δε ξέρω ποιος τον έφαγε. Νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα και στιγμή τώρα για να αναζητά κανείς ποιος φταίει και ποιος όχι. Δε θέλω να θυμάμαι τίποτα από τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου γιατί στεναχωριέμαι. Δυστυχώς δεν πίστευε ότι μπορεί αυτός να προσβληθεί και να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία με τον κορονοϊό. Νόμιζε ότι ήταν άτρωτος. Ήθελε να το περάσει στο πόδι παίρνοντας απλώς μια αντιβίωση», εξομολογήθηκε ο προσωπικό του γιατρός.