Χαλακατεβάκης: Η αποκάλυψη του ηθοποιού - «Η πολυκατοικία που ζούσαν οι Απαράδεκτοι ήταν...»

Τα άγνωστα παρασκήνια από τα γυρίσματα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χαλακατεβάκης: Η αποκάλυψη του ηθοποιού - «Η πολυκατοικία που ζούσαν οι Απαράδεκτοι ήταν...»

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε το Βασίλη Χαλακατεβάκη, το πρωί της Παρασκευής 4/2, ο οποίος διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης κωμικής σειράς «Οι Απαράδεκτοι». Για την επιτυχημένη σειρά μάλιστα είχε μιλήσει πρόσφατα και ο Γιάννης Μπέζος.

Τα άγνωστα παρασκήνια από την εποχή των γυρισμάτων των Απαράδεκτων

«Όλα τα γυρίσματα που κάναμε ήταν αστεία, με την έννοια πως υπήρχε μια αθωότητα. Όλο το πράγμα ήταν αθώο, ελαφρύ και όμορφο. Με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν και στην παράσταση μαζί οπότε είχαμε μια συνεχή επαφή», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και πρόσθεσε:

«Η πραγματική πολυκατοικία που ζούσαν οι Απαράδεκτοι ήταν κοντά στο γραφείο μου. Πολύς κόσμος νόμιζε ότι βρισκόταν όντως στην οδό Αδάμαντος και έψαχναν να την βρουν. Τα εσωτερικά γυρίσματα βέβαια ήταν στο στούντιο Άλφα».

«Θυμάμαι μια λεπτομέρεια για την σειρά. Τα τρία πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει τόσο καλά και υπήρχε μεγάλη γκρίνια. Από το τέταρτο επεισόδιο όμως και μετά έγινε ο κακός χαμός», ενώ για το remake της σειράς δήλωσε:

«Είχε συζητηθεί κατ’ επανάληψη να επιστρέψει η σειρά αλλά νομίζω πως, όχι μόνο η Δήμητρα αλλά όλοι μας, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε από τη στιγμή που υπήρχε η απώλεια του Βλάση. Οι απαράδεκτοι ήταν η συγκεκριμένη ομάδα, χωρίς όλα τα μέλη δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί», είπε καταλήγοντας ο σπουδαίος ηθοποιός.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Χαλακατεβάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (7/10) ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αυλαία στο «Καφέ της χαράς».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του λίγο πριν έρθει το παιδί του στον κόσμο.

«Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί μου, έφυγε η μητέρα μου μετά από μεγάλη ταλαιπωρία. Ήταν συγκλονιστικό αυτό… Στο τελευταίο γύρισμα που είχα στο Καφέ της Χαράς είχα να πω την ατάκα, «που είναι η νύφη να έρθω να της τραγουδήσω» και με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν πως έφυγε η μητέρα μου.

Ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Δηλαδή ήταν ένα καλό νέο από τη μία γιατί είχε μια απίστευτη ταλαιπωρία η μητέρα μου αλλά ήταν ένας άγιος άνθρωπος και η μάνα είναι η μάνα».Φεύγει όμως το ένα για να σου έρθει κάτι άλλο… Έφυγε για να σου κάνει τόπο να φροντίσεις αυτό που έρχεται και αυτό μου έδωσε την μεγάλη χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.