Μαρία Πρωτόπαππα: Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίνας από την σειρά Σασμός - Σε αυτήν την εκπομπή θα την δούμε

Η ανακοίνωση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Πρωτόπαππα: Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίνας από την σειρά Σασμός - Σε αυτήν την εκπομπή θα την δούμε

Από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς είναι αναντίρρητα η Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία φέτος έχει ξεχωρίσει πολύ με τον ρόλο της στη σειρά του ALPHA "Σασμός", με τους χρήστες του Twitter να την αποθεωνούν συνεχώς.

Η ίδια ωστόσο μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα δεν έχει εμφανιστεί σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Ωστόσο, αυτήν την Κυριακή 6/2, η Μαρία Πρωτοπαππά θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε την είδηση αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, μιας και γνωρίζει πόσο πολύ ανυπομονούν να δούν την ηθοποιό καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή της.

Η ανάρτηση της Γερμανού για την Πρωτοπαππά

Η ανάρτηση της Γερμανού για την Πρωτοπαππά 

Τι σπούδασε η Μαρίνα του Σασμού αλλά τελικά ακολούθησε την υποκριτική

Ήταν σίγουρο πως η δολοφονία του Πετρή στον «Σασμό» θα ραγίσει καρδιές, και ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σκηνές της χρονιάς, όταν βγήκαν τα πρώτα spoilers και ο Κώστας Νικουλί (που υποδύεται τον Πετρή) άρχισε να... αποχαιρετά σιγά-σιγά τον χαρακτήρα του. Αυτό που δεν περίμεναν πολλοί, όμως, ήταν η πραγματική αποκάλυψη της εβδομάδας, που δεν ήταν άλλη από τη «μητέρα» του αδικοχαμένου νέου, τη Μαρίνα Βρουλάκη, ευρύτερα γνωστή ως Μαρία Πρωτόπαππα.

Το twitter την αποθέωσε, τα σχόλια διθυραμβικά, με μια σύντομη ματιά στην καριέρα της, όμως, και στις καλύτερες στιγμές της, θα δούμε πως ήταν ακόμα ένα λιθαράκι στην τεράστια θεατρική πορεία της.

Χαμηλών τόνων και ταπεινόφρων, πριν από λίγους μήνες δήλωνε πως παρά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς του Alpha, εκείνη δεν βλέπει τον εαυτό της! «Ρίχνω μια ματιά στα γρήγορα, θέλω να βλέπω με αγάπη την ιστορία σαν να είναι μια παράλληλη ιστορία στη ζωή μου», έλεγε σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, απόλυτα ανεπηρέαστη από το φαινόμενο «Σασμός», που έχει “χτυπήσει” τους δέκτες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί σε μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, με πιο πρόσφατο παράδειγμα «Το νησί», αν και έχει κάνει γενικά μετρημένες εμφανίσεις στη μικρή οθόνη στην καριέρα της.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, με τα όνειρά της στην αρχή να βρίσκονται μακριά από την σκηνή και τα φώτα. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, έβλεπε τη λέξη «θέατρο» ως κάτι μακρινό και μέχρι τη Β' Λυκείου ήθελε να γίνει γιατρός, ωστόσο στην πορεία ακολούθησε διαφορετικό δρόμο... Στην αρχή οι γονείς της δυσκολεύτηκαν να δεχτούν την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική, ωστόσο τη στήριξαν, με το αποτέλεσμα και τη λαμπρή καριέρα της να τους δικαιώνει.

Από την εφηβεία της, η Μαρία Πρωτόπαππα γράφτηκε σε ερασιτεχνικό θίασο και αργότερα σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης, απ' όπου αποφοίτησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Για έξι χρόνια έπαιζε αποκλειστικά σε παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, αλλά έκτοτε και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα θέατρα της χώρας μας. Εκτός από ηθοποιός έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη και σκηνογράφος.