Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει για τη συμμετοχή της στο J2US - «Ένα 24ωρο πριν το πρώτο live...»

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει για τη συμμετοχή της στο J2US - «Ένα 24ωρο πριν το πρώτο live...»

Η Λάουρα Νάργες, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», το πρωί της Παρακευής 4/2, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, η οποία δεν κρύβεται πια, για την τηλεόραση, αλλά και για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Οι δηλώσεις της Λάουρα Νάργες

«Φέτος είχα αρκετές αλλαγές. Όταν είσαι ευέλικτος τελικά και έχεις εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής, όλες οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες.

Η μετάβαση στο J2Us ήταν κάτι ξαφνικό και απρόσμενο. Συνειδητοποίησα όμως ότι για μένα ο κύκλος του “The Voice” κλείνει και αποχώρησα.

Αμφιταλαντευόμουν αρχικά με την πρόταση στο J2Us, όμως ένα 24ωρο πριν το πρώτο δικό μου live, είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Κοκλώνη είδαμε ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και είπαμε να ξεκινήσουμε.

Φαντάσου τα συμβόλαια τα υπέγραψα τρεις ώρες πριν βγω στον αέρα. Το σημείο “μηδέν” που με οδήγησε στην απόφαση της αλλαγής ήταν πως ήθελα μια περαιτέρω εξέλιξη, έστω στα τηλεοπτικά, μετά από 14 χρόνια.

Καταλαβαίνω ότι στην αρχή είχα μπει στο τρυπάκι της ματαιοδοξίας και του ναρκισσισμού. Δεν ήξερα ακόμα τι ακριβώς είναι. Ήμουν 17 όμως τότε, τώρα είμαι 31.

Ποια είναι η ματαιοδοξία, ότι θα βγεις έξω στο δρόμο και θα σε αναγνωρίσουν πέντε, δέκα άνθρωποι στην Ελλάδα παραπάνω;»,είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε:

«Τη ματαιοδοξία αυτή κατά μια έννοια την άγγιξα στο πρώτο Survivor που είχε γίνει ένας χαμός. Εκεί κατάλαβα ότι η υπερβολική έκθεση δεν μου αρέσει.

Το σημείο που απομυθοποίησα την τηλεόραση ήρθε νομίζω πιο πολύ με τον θάνατο του μπαμπά μου, που είχα και μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Εκεί ήταν που άρχιζε να αλλάζει ο διακόπτης κατά πολύ. Τελείωσα την τηλεοπτική χρονιά και η επόμενη δουλειά που έκανα ήταν εκτός τηλεόρασης, ήμουν στα περιοδικά, στο τμήμα του μάρκετινγκ.

Εκείνη την περίοδο άκουγα να μου λένε “Λάουρα, δεν μπορείς να γίνεις παρουσιάστρια, γιατί είσαι πολύ μικρή ηλικιακά”», ενώ κατέληξε:

«Αν το πάρω πολύ αυστηρά, νιώθω πως τελικά έχω υποστεί εργασιακό bullying. Δεν αντιδρούσα κιόλας τότε. Μου έχουν φερθεί κάποιες φορές πολύ άδικα, αλλά τα παίρνω και πάνω μου πολλά πράγματα. Φοβόμουν πάντα μην χάσω τη δουλειά μου».

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για το γάμο της

Η Λάουρα Νάργες μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα, όπως φαίνεται δεν θα αργήσουμε να φάμε σε λίγο καιρό κουφέτα σύμφωνα με την αποκάλυψη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παντρευτεί με τον σύντροφό της.

«Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε πρώτο επίσημο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε επίσημα. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία ούτε η παρέα.

Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα και βλέπαμε μετά τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε.

Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από έξοδο σε κλαμπ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Ψήναμε στο σπίτι μου και εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μια σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι. Ο Χρήστος μου είπε τότε "το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;"

Και του απάντησα "ναι". Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια».