Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κάνει promotion σε προφυλακτικά σε κλαμπ! Έμπαινε ο κόσμος και...»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού στον αέρα της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κάνει promotion σε προφυλακτικά σε κλαμπ! Έμπαινε ο κόσμος και...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/2 ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Όρκος», στην καλλιτεχνική του πορεία στο θέατρο, αλλά και σε μερικές δουλειές που έκανε στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Στάνκογλου

«Ήμουν αρκετά το παράδειγμα του ζην επικινδύνως. Με μηχανές, με γήπεδα, με είχαν συλλάβει για φθορές, εξακρίβωση στοιχείων. Κάθε μέρα αναρωτιέμαι πώς γλίτωσα από την άγρια εφηβεία.

Άλλαξα πολύ με τα παιδιά μου, άλλαξαν τα πάντα, έβαλα τον εαυτό μου 2-3 βήματα πίσω. Κινείται η ζωή μου γύρω από τα παιδιά, οποιεσδήποτε αποφάσεις παίρνω ακόμα και για τις δουλειές. Αν μια δουλειά μου στερήσει έναν μήνα διακοπές με τα παιδιά μου δεν θα την κάνω, θα ζητήσω να μην χάσω τον χρόνο μαζί τους.

Πήγα να δω πώς ήταν η δουλειά του και του ζήταγα να πάμε μαζί, έπαιρνα χαρτζιλίκι. Έχω κάνει promotion σε προφυλακτικά σε κλαμπ. Έμπαινε ο κόσμος και του έδινα προφυλακτικά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη έσωσε τον Γιάννη Στάνκογλου από τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η Ελένη Μενεγάκη τον έσωσε τη μέρα του χιονιά από τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό.

«Συμβαίνουν πολύ δύσκολα πράγματα το τελευταίο καιρό. Όταν υπάρχει φτώχια είναι δυστυχώς επακόλουθα όλα αυτά που συμβαίνουν…Πέρασα τον κορωνοϊό την Πρωτοχρονιά. Δεν τον πέρασα δύσκολα…»

Μάλιστα αποκάλυψε πως την μέρα που πολλοί εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, εκείνος πήγαινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Όταν λοιπόν έβαλε το gps του έδειχνε σχεδόν δυο ώρες να φτάσει στον Γέρακα στα στούντιο. Τότε τηλεφώνησε στην ομάδα της Ελένης, τους είπε ότι έχει κίνηση και τους ζήτησε να μάθουν τι συμβαίνει.

Τελικά δεν κατάφερε ποτέ να πάει στην Ελένη και 10 λεπτά πριν εγκλωβιστούν οι οδηγοί, πήρε την απόφαση να βγει από την Αττική Οδό κάπου στη Λεωφόρο Κύμης.