Από την "Έξαψη" στον... "Όρκο"! Ποιος ο ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά

Θα καταφέρει να λύσει την πλεκτάνη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από την

Αρκετά δυναμικά μπήκε τη φετινή σεζόν η ΕΡΤ στο "παιχνίδι" των σειρών και δυναμικά συνεχίζει! Μετά την επιτυχία που σημειώνει το "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις), νέα σειρά πρόκειται να ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο και ήδη το κοινό αγωνιά καθώς πρόκειται για αστυνομική πλοκή και ονόματα "φωτιά" σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο "Όρκος" όπως ονομάζεται η σειρά, και ο υπερταλαντούχος Γιάννης Στάνκογλου με την συγκλονιστική Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, θα μας παρασύρουν μαζί τους σε ένα μυστήριο, κάνοντας μας να μην θέλουμε να λείπουμε τα Σάββατα από το σπίτι!

Η πλοκή της σειράς ιδιαίτερη, με τον πρωταγωνιστή να είναι ο τραγικός ήρωας της υπόθεσης καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη χάνει τα πάντα μετά από ένα τροχαίο, το ερώτημα όμως είναι: Eίναι όλα όπως φαίνονται; Εδώ θα μας βοηθήσει με την απάντηση, ο αγαπημένος ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την 'Έξαψη", ο Γιώργος Μπανταδάκης, υποδυόμενος τον Γρηγόρη Ζέρβα, κολλητό φίλο του πρωταγωνιστή, ο οποίος σιγά σιγά μπαίνει στη σειρά ώστε καταφέρουν από κοινού να εξιχνιάσουν το τι έγινε!

Ανυπομονούμε λοιπόν να τον απολαύσουμε και σε αυτό τον ρόλο, του ανθρώπου δηλαδή που θα βοηθήσει να λυθεί η υπόθεση, καθώς πέρυσι ήταν σε κόντρα ρόλο θα λέγαμε, μιας και τελικά αποδείχθηκε πως εκείνος ήταν ο δολοφόνος!

Ο Γιώργος Μπανταδάκης στο ρόλο του στην "Έξαψη"

Ο Γιώργος Μπανταδάκης στην 'Έξαψη'

Νεο τηλεοπτικό βήμα για τον Γιώργο Μπανταδάκη

Αναλυτικά η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ, "Όρκος"!

Πρωταγωνιστής είναι ο Άγγελος Ράπτης, ένας από τους καλύτερους γενικούς χειρούργους στη χώρα και μέλος μιας αρκετά ευτυχισμένης οικογένειας!Είναι όμως και ο τραγικός ήρωας της ιστορίας, καθώς μετά από ένα τροχαίο η ζωή του αλλάζει ριζικά και χάνει τα πάντα από τη μια στιγμή στην άλλη μιας και σκοτώνεται η γυναίκα και η κόρη του. Ο Άγγελος παρατάει τα πάντα και φεύγει από την Αθήνα. Όμως μια σειρά γεγονότων όπως η επιστροφή του, έναν χρόνο μετά, μια πρόωρη γέννα και μια απρόσμενη γνωριμία τον κάνουν να αναρωτηθεί αν, τελικά, ο θάνατος της γυναίκας και της κόρης τους ήταν τυχαίος. Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπαίνει στην πλοκή του έργου ο ηθοποιός Γιώργος Μπανταδάκης υποδυόμενος τον Γρηγόρη Ζέρβα, δικηγόρο και φίλο του γιατρού.

Σιγά σιγά λοιπόν μέσα από τη συλλογή στοιχείων, αρχίζουν και ξετυλίγουν το κουβάρι αυτής της μυστηριώδους υπόθεσης, με τον Γρηγόρη να βάζει τα δυνατά του για να βοηθήσει και να στηρίξει το φίλο του. Η συνέχεια στις οθόνες σας..