Βαρύ το κλίμα στο Βινύλιο με την αναφορά του Αντώνη Κανάκη - «Σαν σήμερα 25 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή»

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συχνά μου έρχεται στο μυαλό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαρύ το κλίμα στο Βινύλιο με την αναφορά του Αντώνη Κανάκη - «Σαν σήμερα 25 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή»

Με διαφορετικό τρόπο έκλειψε το αποψινό 4/2 Βινύλο καθώς ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο καλός τους φίλος, Αντώνης Παραράς με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί στην εκπομπή Κομφούζιο.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή είχε δημιουργήσει προς τιμήν του ένα βίντεο.

«Σήμερα θα κλείσουμε με βίντεο για τον φίλο μας, τον Αντώνη Παραρά. Σαν σήμερα 25 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή. Από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εκπομπή που να βγαίνει από εμάς αυτήν την ημερομηνία και δεν την αφιερώνουμε. Πραγματικά είναι φοβερό γιατί λες είναι πάρα πολλά τα 25 χρόνια από τότε που έφυγε.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συχνά μου έρχεται στο μυαλό ο Αντώνης…. Μιλάμε για ένα θαυμάσιο παιδί με πολλά χαρίσματα και ταλέντα. Ένας κούκλος που πολλοί θα ήθελαν να έμενε στην παρέα μας και να κάναμε πράγματα μαζί. Έτσι θα κλείσουμε το Βινύλιο, να τον δούμε να λάμπει και πάλι», σχολίασε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, που αναφέρθηκε και στην δολοφονία του 19χρονου στην Θεσσαλονίκη.

Το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Μπορεί πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» να "έσφαξαν" για τα καλά με το γάντι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ωστόσο πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».