«Μου έστειλε "άμα σε βρούμε θα σου ρίξουμε..."» - Η Κατερίνα Δαλάκα "σπάει" την σιωπή της για την υπόθεση της 24χρονης

Με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Φιντιρίκου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου έστειλε

Λίγο μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να «σπάσει» την σιωπή της.

Η αθλήτρια μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και εξέφρασε την στήριξή της στην Γεωργία Μπίκα ενώ ξεκαθάρισε πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση

Οι δηλώσεις της Δαλάκα για την εμπλοκή του Φιντιρίκου στην υπόθεση της 24χρονης

«Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα. Περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει “όχι”, είναι “όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία.

Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα.

Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του. Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μήνυμα τα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»!

Οι δηλώσεις της Δαλάκα για την εμπλοκή του Φιντιρίκου στην υπόθεση της 24χρονης

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα;

Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος» κατέληξε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η μήνυση του Φιντιρίκου στον Γκιώνη

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του που αφορούσε την εμπλοκή του στην διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη αλλά και την φημολογούμενη συμμετοχή του στον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ηλία Γκιώνη.

Η μήνυση λοιπόν, αφορά συκοφαντική δυσφήμιση, μετά τις δηλώσεις του στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι», αλλά και την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου ουσιαστικά αναφέρει πως εκείνος δημοσίευσε το βίντεο της Ιωάννα Τούνη, αλλά της έδωσε χρήματα για να μην μιλήσει.

Η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη.