Επιστροφή για την Αθηναϊκή νύχτα - Άρση μέτρων στα νυχτερινά κέντρα

Πού θα τα πιούμε απόψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστροφή για την Αθηναϊκή νύχτα - Άρση μέτρων στα νυχτερινά κέντρα

Χαμογελαστοί και κεφάτοι ξεχύθηκαν οι πολίτες και πάλι στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας μετά την πολυπόθητη άρση των μέτρων! Σαν ψέμα φαίνεται πως τελείωσαντην Δευτέρα 31/1, τα μέτρα που πάρθηκαν για την εστίαση εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης της Όμικρον και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι. Η μουσική επέστρεψε στα μαγαζιά, ενώ το ωράριο πλέον είναι και πάλι ελεύθερο.

Το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησαν την λειτουργία τους μετά από ένα μήνα τα νυχτερινά κέντρα με καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικούς να επιστρέφουν δυναμικά με μοναδικό σκοπό να διασκεδάσουν τον...καθιστό κόσμο που ήθελε να βγει και να περάσει καλά και να μην γυρίσει στα παλιά!

Ανάμεσα λοιπόν στους καλλιτέχνες που έκανανξανά πρεμιέρα χθες βράδυ ήταν η Ελένη Φουρέιρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Josephine και ο Γιώργος Σαμπάνης, η Τάμτα με τις Melisses του Χρήστου Μάστορα κ.α. Το κοινό τους αποθέωσε και τραγούδησε μαζί τους τις επιτυχίες τους μέχρι πρωίας.

Μερικά hot σχήματα φέτος

Σαμπάνης-Josephine-Snik

Αργυρός-Φουρέϊρα

Melisses-Τάμτα

Κορωνοϊός: Τα πρώτα λόγια των καλλιτεχνών για την άρση των μέτρων

Στην εκπομπή T-Live μίλησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (28/1) η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης, με αφορμή το άνοιγμα των μπουζουκιών που ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Αυτό που εύχομαι είναι να είναι η τελευταία φορά που κλείνουν οι επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζόμενους του κλάδου μας, μήπως έτσι μπορέσουμε να έρθουμε σε μία ισορροπία και καταφέρουμε να συνέλθουμε γενικότερα από την οικονομική, ψυχολογική και επαγγελματική πτώση που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Αν και καθήμενοι πάλι θα μιλήσουμε πολύ καλά και θα συνεννοηθούμε. Τουλάχιστον μπαίνει η μουσική ξανά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό», είπε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

Από τη μεριά του, ο Χρήστος Μενιδιάτης, σχολίασε: «Είναι κι ένα άλλο θέμα που δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί. Όσον αφορά στη χωρητικότητα και το πόσο μπορούμε να καλύψουμε τα νυχτερινά κέντρα από άποψη κόσμου. Δηλαδή σε ποιο ποσοστό».