Από την ΕΡΤ στο Open; - Η δημοσιογράφος που πολιορκεί το κανάλι για τη μεσημεριανή ζώνη

Αυτό κι αν είναι βόμβα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από την ΕΡΤ στο Open; - Η δημοσιογράφος που πολιορκεί το κανάλι για τη μεσημεριανή ζώνη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Χαμογέλα και πάλι», τη Μάριον Μιχελιδάκη, φαίνεται ότι πολιορκεί επίμονα το Open. To κανάλι ψάχνει μια ισχυρή και δυναμική δημοσιογράφο ώστε να κρατήσει μεσημεριανή εκπομπή που θα εμπεριέχει και ενημέρωση και φαίνεται ότι όλα αυτά τα βρήκαν στο πρόσωπο της.

Η επί 23 χρόνια η δημοσιογράφος, είναι στο δυναμικό της ΕΡΤ χωρίς όμως να έχει εκπομπή αυτή τη σεζόν. Μήπως αυτό να είναι το έναυσμα για την μεταγραφή της;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει γίνει συνάντηση με τη δημοσιογράφο και της έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση ενώ μάλιστα τη σκέφτεται σοβαρά καθώς το timimg ίσως είναι κατάλληλο, λόγω του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στο κρατικό κανάλι όπου βρίσκεται. Πρόσφατα μάλιστα η δημοσιογράφος σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει, πως έχει δεχθεί και εκείνη σεξιστική προσέγγιση.

Τι συμβαίνει με την Μάριον Μιχελιδάκη και το Open;

Συγκλονίζει η Μαριόν Μιχελιδάκη - Η αποκάλυψη για τον πατέρα της

Η Μαριόν Μιχελιδάκη καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» εξομολογήθηκε για την οικογένεια της και συγκεκριμένα τον πατέρα της.

Η σπουδαία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ αποκάλυψε πως ήταν παιδί χωρισμένων γονιών αλλά ποτέ δεν βίωσε άσχημα παιδικά χρόνου εξαιτίας αυτού.

Ειδικότερα, η Μαριόν Μιχελιδάκη είπε χαρακτηριστικά πως: «οι γονείς μου «έφυγαν» σχεδόν παράλληλα, με επτά μήνες αν και ήταν χωρισμένοι. Δεν το έχω ερμηνεύσει και πολλά πράγματα δεν τα πολυσκαλίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω».

Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μού έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη. Ζούσε στην Κρήτη και εμείς στην Αθήνα αλλά η αγάπη ήταν πάντα δεδομένη και οι γονείς μου είχαν πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν είχα βιώσει ποτέ άσχημες καταστάσεις στο σπίτι.

Εντάσεις, φωνές, τσακωμούς. Δεν είχα βιώματα δηλαδή του παιδιού χωρισμένων γονιών. Θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αεροδρόμιο, κάθε φορά, να μου λέει «μη γυρίσεις να με κοιτάξεις». Τον έπαιρναν τα κλάματα που αποχαιρετιζόμασταν. Και τώρα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θέλω να χαμογελάμε. Τα κουβαλάμε αυτά».