«Ναι είμαι πολύ ερωτευμένος» - Η δημόσια εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την προσωπική του ζωή

«Κάθε μέρα υπάρχει μια στιγμή ηλιαχτίδας για μένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ναι είμαι πολύ ερωτευμένος» - Η δημόσια εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 5/12 ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τον κακοποίησε σεξουαλικά αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου

«Δεν είμαι μέρος του προβλήματος πλέον, είμαι κομμάτι της λύσης. Σε καμία περίπτωση δεν έδειξε μεταμέλεια αυτός ο άνθρωπος.

Είναι ωραίο το κομμάτι της παρουσίασης, είναι δύσκολο και δεν είναι τόσο απλό αλλά είναι κάτι σίγουρα που με ενδιαφέρει και τώρα που το ξέρω θα μπορούσα να είμαι πιο προετοιμασμένος. Μετά το “Πρωινό” υπήρξαν πολλές προτάσεις αλλά θεώρησα ότι είναι καλύτερο να είμαι στην υποκριτική και βλέπουμε από του χρόνου.

Κάθε μέρα υπάρχει μια στιγμή ηλιαχτίδας για μένα. Κάθε μέρα είμαστε ερωτευμένος, ναι, είμαι ερωτευμένος», σχολίασε ο ηθοποιός.

«Η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά»

Κάτι λιγότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο Δημήτρης Μοθωναίος, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο Πρωινό για τον βιασμό του. Σήμερα (20/1) ο ηθοποιός βρέθηκε και πάλι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για τη συγκεκριμένη εξομολόγηση.

«Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά για να το καταλάβει με ένα τρόπο. Μιλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν υπάρξει έρευνες που η μητέρα ενός καταγγέλλοντος διαβάζει την γραπτή καταγγελία του παιδιού και τις λέξεις «βιασμός», «παρενόχληση», δεν τις διαβάζει καν. Ο μηχανισμός άρνησης είναι τόσο μεγάλος. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος είναι μέσα στο σπίτι. Η μητέρα μου είναι μια πολύ ρομαντική ψυχή που δεν μπορούσε να διανοηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.