«Το συγκλονιστικό με τον Πάνο Νάτση είναι ότι...» - Η αποκάλυψη για τον αδικοχαμένο ηθοποιό στον αέρα του MEGA

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το συγκλονιστικό με τον Πάνο Νάτση είναι ότι...» - Η αποκάλυψη για τον αδικοχαμένο ηθοποιό στον αέρα του MEGA

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την μέρα που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Ο ηθοποιός οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Πάνος Κατσαρίδης, πρόεδρος θεατρικών σκηνών μίλησε το πρωί του Σαββάτου 5/2 στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων κι ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Οι δηλώσεις του Κατσαρίδη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε εκείνη την ώρα και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Είναι συγκλονιστικό. Έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα νομίζω ότι μιλάμε για κάτι άλλο, για κάτι που συνέβη κάπου αλλού.

Αποφάσισαν ότι ο Πάνος θα ήθελε η παράσταση να συνεχιστεί. Το συγκλονιστικό είναι ότι μας άφησε και τον αντικαταστάτη του, τον Ευθύμη τον Γεωργόπουλο, αδελφικό του φίλο. Τον είχε φέρει ο ίδιος σε περίπτωση που πάθαινε Covid. Είχε αντικαταστήσει και τον Γιάννη Κουκοράκη. Ο Ευθύμης, με ένα μεγαλείο ψυχής, έχει μάθει τον ρόλο του και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης θα είναι στον ρόλο του φίλου του. Είναι πάνω από δουλειές όλο αυτό και πάνω από οτιδήποτε.

Την Τετάρτη θα γίνει μια βραδιά μνήμης και τιμής στον Πάνο, κλειστή στο κοινό, μόνο για φίλους του και για ανθρώπους που ήταν δίπλα μας όλη τη δύσκολη εβδομάδα».

Συγκινεί ο πατέρας της συντρόφου του με το μακροσκελές κείμενο

Συγκλονισμένοι παραμένουν τόσο οι συγγενείς όσο και ο καλλιτεχνικός χώρος μετά από τον θάνατο του Πάνου Νάτση όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών στην άσφαλτο μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 με ένα φορτηγό.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφός του γνωστού ηθοποιούς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς η ανάρτηση της "τσακίζει" κόκαλα. Από την άλλη, ο πατέρας της θέλησε να δημοσιεύσει ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για τον χαμό του ηθοποιού.

«Η προχθεσινή ημέρα ήταν τραγική βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες την οικογένεια του και την δική μας τους συναδέλφους του τους συνεργάτες του και τους φίλους του μετά το θανατηφόρο ατύχημα με μηχανή στην περιοχή του Μεταξουργείο του γνωστού ηθοποιού Πάνου Νάτση.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο σύντροφος της κόρης μου Διονυσίας. Ένας νέος άνθρωπος τόσο ταλαντούχος χάθηκε τόσο άδικα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους να έχει καλό Παράδεισο».