Έλενα Πιερίδου: Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα - «Γνωριστήκαμε μέσω...»

Είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Πιερίδου: Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα - «Γνωριστήκαμε μέσω...»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 5/2 η Έλενα Πιερίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Το Τατουάζ». Η νεαρή ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αμούτζα που πρωταγωνιστεί φέτος στον Σασμό.

Η ίδια βλέπει φανατικά τη «Γη της Ελιάς» καθώς η αδερφή της, Ιφιγένεια, ερμηνεύει στη σειρά την Ευτυχία.

«Είναι ένας ρόλος πολύ διαφορετικός σχετικά με το τι έχει κάνει πριν και της ταιριάζει. Είμαι πολύ περήφανη, την παρακολουθώ και την θαυμάζω!», είπε χαρακτηριστικά ωστόσο παρακολουθεί και τον Σασμό λόγω του συντρόφου της.

«Ήταν ένα δίλημμα που είχαμε συζητήσει οικογενειακώς. «Τι θα βλέπουμε τώρα;», έλεγαν η μαμά και η γιαγιά μου. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην καραντίνα. Τον είχα δει στο θέατρο, είχαμε μιλήσει χωρίς να βρεθούμε. Εγώ του έστειλα πρώτη, του έκανα ένα reaction σε story στο Instagram!».

Οι δηλώσεις της Πιερίδου για την σχέση της με τον Αμούτζα

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για τις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/1) ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν κλείσει με τον Σασμό ήταν έτοιμος να δώσει τα χέρια με τις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο το ρόλο πήρε άλλος ηθοποιός (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για τον ρόλο του στη σειρά του ALPHA).

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό.

Ο πατέρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής, φοβάμαι για το τι θα ακούσω κάθε φορά γιατί δεν μασάει τα λόγια του. Οι συνεργάτες του τον ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι μιλάει έξω από τα δόντια. Ο κόσμος είτε τον λατρεύει γι’ αυτό τον λόγο είτε δεν θέλει να τον ξαναδεί.

Είναι λίγο ελληνικό φαινόμενο, όταν στενοχωρηθούμε για έναν ρόλο που πιθανόν δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος, αυτομάτως να ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς. Εμείς όμως δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δεν έκατσε και δεν έγινε.

Έχασα πολλούς ρόλους και στενοχωρήθηκα. Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από 5 οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Κάθισα και τον είδα στη σειρά μετά και είπα ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο του», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.