Αθηνά Οικονομάκου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης δέχτηκαν πρόταση για εκπομπή - Το κανάλι που τους προσέγγισε

Σε ρόλο παρουσιαστή οι 2 ηθοποιοί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης δέχτηκαν πρόταση για εκπομπή - Το κανάλι που τους προσέγγισε

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 5/2 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την τηλεοπτική πρόταση που του είχε γίνει για παρουσίαση μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στο Open.

«Με… γυροφέρνει η τηλεόραση στο κομμάτι της παρουσίασης», είπε και εξήγησε πως ανάλογα τη στιγμή και τους συνεργάτες επεξεργάζεται κάθε φορά, την όποια πρόταση του γίνεται.

Αθηνά Οικονομάκου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης δέχτηκαν πρόταση για εκπομπή

Αμέσως μετά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όσον αφορά στο δικαστήριο δεν έχει να κάνει με αυτά που κατήγγειλαν η Άννα Μαρία, η Πηνελόπη και η Λένα. Έχει να κάνει με άλλες καταγγελίες που είναι ποινικό δικαστήριο. Το κομμάτι αυτό έχει συζητηθεί, υπήρχε μια διαδικασία που προχωράει στο ΣΕΗ που έχει να κάνει με τη διαγραφή από το Σωματείο. Καμιά φορά μπερδεύεται ο κόσμος…

Δέχτηκα πολύ έντονη και εύλογη κριτική επειδή συμμετείχα στην ίδια σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν ένας ηθοποιός καλείται να παίξει στην τηλεόραση και όχι σε έναν θίασο συνήθως δεν γνωρίζεις όλο το καστ. Σε καλούν σε μια δουλειά σου λένε για το σενάριο, τα χρήματα κλπ. Όταν έκανα τη συζήτηση δεν υπήρχε το όνομά του.

Όσο πλησιάζαμε προς τα γυρίσματα μας το είπαν. Εγώ γνώριζα την υπόθεση, ήμασταν όμως στο απόλυτο lockdown το δεύτερο, χωρίς δουλειά, η γυναίκα μου με ένα μωρό παιδί, τα θέατρα κλειστά και έπρεπε να δουλέψω.

Τα αποφασίσαμε, τα βάλαμε κάτω ως οικογένεια και από εκεί και ύστερα πήγα να δουλέψω.

Δεν σκοτωθήκαμε, δεν παίξαμε μπουνιές. Τώρα το τι συζητήθηκε μεταξύ εμού και του κ. Φιλιππίδη είναι άλλη ιστορία και θα μείνει για εμάς. Είναι βασικό να τονίσω ότι αυτή η συνεργασία έγινε όταν δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν οι καταγγελίες. Κάναμε απλά τη δουλειά μας.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο κι ήταν ακόμη πιο δύσκολο όταν ήρθε η στιγμή… Ούτε καν το σκέφτηκα γιατί κάποιοι άλλοι το σκέφτηκαν, σταμάτησαν ανθρώπους από το να κάνουν καταγγελία»