Σε ρόλο παρουσιαστή μεσημεριανής εκπομπής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Που πρόκειται να δούμε τον ηθοποιό;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σε ρόλο παρουσιαστή μεσημεριανής εκπομπής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Μετά την νέα σειρά του OPEN στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ένα νέο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τετάρτης 19/01, θέλει τον ηθοποιό να παρουσιάζει την δικιά του μεσημεριανή εκπομπή στο ίδιο κανάλι. Όπως αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής, το νέο πρότζεκτ πρόκειται να βγει στον αέρα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του, καθώς και οι συνεργάτες, που θα πλαισιώσουν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η εκπομπή που θα αναλάβει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο OPEN

Στην ίδια εκπομπή και η Αθηνά Οικονομάκου

Μια είδηση "φωτιά" έγινε γνωστή στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι σχετικά με την Αθηνά Οικονομάκου. Όπως ειπώθηκε, κανάλι την προσέγγισε με σκοπό να παρουσιάσει την δική της μεσημεριανή εκπομπή.

Το OPEN λοιπόν φαίνεται πως την προσέγγισε και η ιδέα της άρεσε. Έτσι δεν είναι απίθανο να τη δούμε στο ρόλο παρουσιάστριας σύντομα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, το κανάλι προσπαθεί να στήσει μία νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη και αναζητούνται παρουσιαστές, με την ηθοποιό να είναι μέσα στα πρόσωπα που θέλουν.

Μάλιστα το κανάλι δεν έχει χάσει ευκαιρία και της έχει κάνει την πρώτη κρούση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές να έχουν συνάντηση για τη συζήτηση των λεπτομερειών αυτή της της πιθανής συνεργασίας, αφού η παρουσιάστρια δεν είναι συμμετέχει σε καμία εκπομπή, αντιθέτως απολαμβάνει όμορφες στιγμές σπίτι της με την οικογένεια της.