Στιγμές ευτυχίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Πραγματοποίησαν την πρώτη τους χειμερινή απόδραση για το 2022

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Την πρώτη τους χειμερινή απόδραση για το νέο έτος πραγματοποιήσε η Αθηνά Οικονομάκου με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο.

Η ευτυχισμένη οικογένεια συγκεκριμένα επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και φυσικά μεταξύ άλλων έκαναν σκι ενώ βρέθηκαν και σε ένα όμορφο σαλέ.

Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποιήσε την εξορμήσή τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από μερικά stories που δημοσίευσε.

«Μπαμπάς εν δράσει» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου σε ένα από αυτά, στα οποία βλέπουμε τον σύζυγό της με τον γιο τους να παίζουν στα χιόνια. Εντωμεταξύ, η ηθοποιός μοιράστηκε πριν μερικές μέρες και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Η εκδρομή στα χιόνια της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου

 Στιγμές ευτυχίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο φωτογραφίες

 Στιγμές ευτυχίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Υπερπαραγωγή το δέντρο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου - Δείτε βίντεο από το σαλόνι της

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και σιγά σιγά οι celebrities αρχίζουν να στολίζουν ένας ένας τα σπίτια τους με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο στολισμό στο σπίτι της.

Όπως και η Τατιάνα Στεφανίδου έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε για το σπίτι της ένα μεγάλο δέντρο το οποίο φτάνει μέχρι το ταβάνι του σαλονιού της, και το στόλισε με χρυσά και κόκκινα στολίδια.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ έξυπνο βίντεο με τον στολισμό με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο φαίνεται το δέντρο και τα στολίδια του με κάθε λεπτομέρεια και είναι πολύ σικάτο.

Άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Αθηνά Οικονομάκου, μιας και έχει δείξει ότι είναι μία γυναίκα με φοβερή αισθητική, τόσο από τ η συλλογή ρούχων της, όσο και από τη διακόσμηση του σπιτιού της.