Αδημοσίευτη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μέσα από το μαιευτήριο

«9/6/21 λίγο πριν και λίγο μετά το θαύμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδημοσίευτη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μέσα από το μαιευτήριο

Τον απολογισμό του 2021 έκανε η Αθηνά Οικονομάκου λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και μερικές ημέρες μετά τον απόλυτο τρόμο που έζησε. Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και το εξομολογήθηκε για ακόμη μια φορά. Πριν μήνες έγινε για δεύτερη φορά μαμά, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή της ευτυχία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της μέσα από το μαιευτήριο, την οποία είδαμε για πρώτη φορά.

Η φωτογραφία Οικονομάκου - Μιχόπουλου από το μαιευτήριο

«9/6/21 λίγο πριν και λίγο μετά το θαύμα. Το δεύτερο θαύμα που συνέβη στη ζωή μου!
Σ´ ευχαριστώ 2021!!! Θα σε θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη για τις δύσκολες στιγμές τις όμορφες στιγμές, τα μαθήματα.. μα πάνω απ’ όλα για αυτό το δεύτερο θαύμα!
Υγεία, καλοσύνη και πολλά χαμόγελα θα ευχηθώ.. 2022 please be kind» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Υπερπαραγωγή το δέντρο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου - Δείτε βίντεο από το σαλόνι της

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και σιγά σιγά οι celebrities αρχίζουν να στολίζουν ένας ένας τα σπίτια τους με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο στολισμό στο σπίτι της.

Όπως και η Τατιάνα Στεφανίδου έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε για το σπίτι της ένα μεγάλο δέντρο το οποίο φτάνει μέχρι το ταβάνι του σαλονιού της, και το στόλισε με χρυσά και κόκκινα στολίδια.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ έξυπνο βίντεο με τον στολισμό με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο φαίνεται το δέντρο και τα στολίδια του με κάθε λεπτομέρεια και είναι πολύ σικάτο.

Άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Αθηνά Οικονομάκου, μιας και έχει δείξει ότι είναι μία γυναίκα με φοβερή αισθητική, τόσο από τ η συλλογή ρούχων της, όσο και από τη διακόσμηση του σπιτιού της.