Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Έρχεται σύντομα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Το Open ετοιμάζεται για άλλη μια νέα σειρά η οποία μέχρι στιγμής φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Τα γυρίσματα της σειράς «Σ'αγαπάω μεν αλλά» συνεχίζονται ακόμη ενώ από την άλλη η πρεμιέρα προβλέπεται τον Σεπτέμβριο.

Στο κεντρικό πλάνο ο Παύλος και η Δάφνη. Ένα αγαπημένο ζευγάρι που προσπαθεί να εξελιχθεί και να επιβιώσει μέσα στην τρέλα που επικρατεί στη ζωή τους. Γύρω τους όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι πάντα ξέρουν καλύτερα.

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Δείτε παρακάτω φωτογρφίες από την σειρά

Φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς

Γυρίσματα - Σ'αγαπάω μεν αλλά

φωτογραφία από την σειρά

Οι ηθοποιοί στα γυρίσματα της σειράς - Σ'αγαπάω μεν αλλά

Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της σειράς

Μέσα από την συχνότητα του Open θα δούμε για πρώτη φορά την τηλεοπτική σειρά «Σ'αγαπάω μεν αλλά» με τους πρωταγωνιστές να είναι η Ευσταθία Τσαπαρέλη αλλά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μάλιστα, Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Πριν από λίγη ώρα βγήκε στον αέρα του σταθμού και το πρώτο τρέιλερ της σειράς στο οποίο το δίδυμο εκφράζει τις δικές του απόψεις για το τι πάει να πει έρωτας. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται να δούμε κι άλλη μια σειρά η οποία αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο Open.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της νέας σειράς στο Open