Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Αυτή είναι η υπόθεσή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…», η οποία θα προβληθεί από τη νέα σεζόν στο OPEN. Το πρώτο επεισόδιο βρίσκει τους πρωταγωνιστές σε μία κηδεία, μάλλον κάπως απρόσμενη, όπου ο καθένας βρίσκεται εκεί για εντελώς διαφορετικό λόγο. Γέλιο μέχρι…. δακρύων περίμενε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της σειράς στο πρώτο γύρισμα, αφού μάλλον δεν περίμεναν ένα τόσο ιδιαίτερο σκηνικό για πρεμιέρα!

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Open νέα σειρά

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα. Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Open

Ακόμα δεν ξεκίνησε στο Open και φεύγει;

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην νέα του εκπομπή, «Δε γκρανμάδερ».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης για την νέα σειρά του Alpha που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, που είναι βασισμένη στο φορμάτ “La suegra”.

Πριν από λίγο καιρό επανήλθατε τηλεοπτικά, μέσα από το Open, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Δε γκρανμάδερ».

Η εκπομπή έπρεπε να ξεκινήσει νωρίτερα, για πολλούς λόγους, αλλά καθυστερήσαμε. Συμφωνήσαμε, λοιπόν, με τον σταθμό να κάνουμε δέκα επεισόδια και να δούμε αν έχει λόγο ύπαρξης και αν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτό θα αποφασιστεί, βέβαια, εν καιρώ. Από εκεί και πέρα, η εμπειρία ήταν θετική και οι αντιδράσεις των τηλεθεατών μάς δίνουν να καταλάβουμε ότι αξίζει να το προσπαθήσουμε.

Συναντήσατε πολλά πρόσωπα που δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση…

Αυτό ήταν πάρα πολύ τιμητικό και τους ευχαρίστησα προσωπικά και δημόσια που με εμπιστεύτηκαν, αφιέρωσαν το χρόνο τους και μοιράστηκαν προσωπικές θέσεις τους. Η τηλεοπτική έκθεση είναι μεγάλη και είμαι σίγουρα ευτυχής που τόσο σημαντικοί άνθρωποι δέχτηκαν να συμμετέχουν στο δικό μου… παιχνίδι. Ξέρετε, το πρότζεκτ ξεκίνησε από μία εμμονή μου και, παραδόξως, έγινε πραγματικότητα.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσετε σε μία νέα κομεντί, που βασίζεται στο φορμάτ “La suegra”. Πείτε μου γι’ αυτή τη συνεργασία.

Πρόκειται για μια νέα κομεντί στην οποία θα συνεργαστώ ξανά με την Παναγιώτα Βλαντή, τον Μάριο Αθανασίου, τον σκηνοθέτη μας Πιέρρο Ανδρακάκο, αλλά και πολλούς ανθρώπους της Tanweer productions, με τους οποίους έχω φιλική σχέση. Αισθάνομαι πολύ οικεία. Από εκεί και πέρα, εύχομαι και ελπίζω να κρατάει ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές που θα μας επιλέξουν.

Τα σενάρια που έχετε μέχρι τώρα στα χέρια σας προμηνύουν κάτι τέτοιο;

Τα σενάρια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου έχουν μέσα πολύ χιούμορ, οπότε ναι.

Ακούγεται έντονα ότι, λόγω της συνεργασίας σας με τον Alpha, ενδέχεται να μετακινηθεί εκεί και η εκπομπή “Δε γκρανμάδερ”. Ισχύει;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει καν κάποια συζήτηση.

 Ιεροκλής Μιχαηλίδης συνέντευξη