Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Πρεμιέρα «Δε Γκράνμαδερ» στο Open, με καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 23:15

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Πρεμιέρα «Δε Γκράνμαδερ» στο Open, με καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 23:15 κάνει πρεμιέρα στο OPEN η εκπομπή «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Πρώτος καλεσμένος του Ιεροκλή και της γιαγιάς είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μία σπάνια εμφάνισή του.

Ο Ιεροκλής υποδέχεται τον αγαπημένο ηθοποιό και μαζί κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, όσο βέβαια τους το επιτρέπει η γιαγιά η οποία δεν τους αφήνει σε ησυχία!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά την ανακοίνωσή του για το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», μοιράζεται όμορφες ιδιωτικές και επαγγελματικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του. Μιλάει για το ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή του, αποκαλύπτει πώς βρέθηκε στον χώρο του θεάτρου εξαιτίας μια κοπέλας, και φυσικά δεν παραλείπει να δώσει έμφαση στον πιο σημαντικό του ρόλο - αυτόν του πατέρα.

Ακόμα, αναφέρεται στην 17-χρονη πορεία της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» και στους «παραλίγο καλεσμένους» που του έμειναν «απωθημένο», ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο.

Ιεροκλής και γκρανμάδερ «περιποιούνται» τον πρώτο καλεσμένο τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε μια απολαυστική και σπάνια συνάντηση.

«ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» : Πρεμιέρα Παρασκευή 14 Μαΐου στις 23:15 στο OPEN

Ιεροκλής Μιχαηλίδης Πρεμιέρα «Δε Γκράνμαδερ» στο OPEN, με καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα . Αποφοίτησε το 1982 από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μέχρι το 1990, συμμετείχε ως ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος μικρών πειραματικών θιάσων σε έργα Νίκου Καζαντζάκη, Ντάριο Φο, Δημήτρη Ψαθά, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Αριστοφάνη, Ουίλιαμ Σαίξπηρ κ.ά.

Το 1990, μαζί με άλλους ηθοποιούς και μουσικούς, δημιούργησε το σατιρικό μουσικοθεατρικό σχήμα "Άγαμοι Θύται", στο οποίο συμμετείχε γράφοντας, παίζοντας και σκηνοθετώντας.

Από το 1988 έως το 1990 εργάστηκε ως συντάκτης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και από το 1993 στην τηλεόραση ως σκηνοθέτης και παραγωγός.

Στο θέατρο, έχει παίξει σε έργα των Τένεσι Ουίλιαμς, Γρηγόριου Ξενόπουλου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Άντον Τσέχωφ, Εντουάρντο Ντε Φιλίππο κ.ά.

Στην τηλεόραση, έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές (Είμαστε στον αέρα, Και πάλι φίλοι κ.ά.), ενώ έχει ενσαρκώσει και τον Αστυνόμο Μπέκα στην τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων του Γιάννη Μαρή.

Στον κινηματογράφο, συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως: Πολίτικη Κουζίνα, Μαύρο γάλα, Safe Sex, Πίσω πόρτα. Για την ταινία Πίσω πόρτα το 2000 απέσπασε το Κρατικό Βραβείο ερμηνείας Β΄ ανδρικού ρόλου.