Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε η αποκάλυψη - Αυτή θα γίνει βασίλισσα όταν αποσυρθεί

Τελικά τα κατάφερε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε η αποκάλυψη - Αυτή θα γίνει βασίλισσα όταν αποσυρθεί

Τελικά άργησε λίγο αλλά τα κατάφερε! Ο λόγος για την Καμίλα Πάρκερ, η οποία θα γίνει και επίσημα βασίλισσα στο πλερό του Κάρολου όταν με το καλό αποσυρθεί η αυτού μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ. Η Βασίλισσα ίσως λόγο της ηλικίας της και μετά από το θάνατο του συζύγου της, Φίλιππου, θέλει να αποσυρθεί και ετοιμάζει το έδαφος. Έπειτα λοιπόν από τα χρόνια που ήταν εραστές, έπειτα από το γάμο τους που τελικά έγινε το 2005 και από τα τόσα χρόνια κοινής πορείας τώρα θα γίνουν και βασιλικό ζεύγος.

Σε επιστολή της με αφορμή τα 70 χρόνια από την άνοδό της στον θρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ ανέφερε μεταξύ άλλων πως επιθυμεί η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, η Καμίλα, να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας όταν αυτός γίνει βασιλιάς, μια κίνηση που εδραιώνει τον ρόλο της στην καρδιά της βασιλικής οικογένειας.

Τα λόγια της Βασίλισσας Ελισάβετ

«Είναι ειλικρινής μου επιθυμία, όταν έρθει η ώρα, η Καμίλα να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος καθώς συνεχίζει το βασιλικό της έργο», επεσήμανε η Ελισάβετ.

Η ευχή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ζευγάρι

Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ

Εδώ και καιρό επικρατεί μεγάλη αγωνία γύρω από την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η Βρετανίδα μονάρχης ακυρώνει την μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη και ο κόσμος αναρωτιέται αν είναι πραγματικά καλά.

Ο Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ρωτήθηκε για την Βασίλισσα Ελισάβετ και αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή της μετά την συνάντησή τους.

«Ξέρω ότι όλοι θα θέλουν να προσφέρουν τις καλύτερες ευχές τους στη μεγαλειότητά μας, τη βασίλισσα και ήθελα απλώς να καθησυχάσω τους πάντες, λέγοντας ότι είδα από κοντά την βασίλισσα την περασμένη εβδομάδα και είναι πολύ καλά. Δεν χρειαζόταν να το πω, αλλά ήθελα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Αγγλίας.

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία

Όπως εξήγησαν γιατροί μίλησαν στην Daily Mirror, τα γαλάζια προς μωβ χέρια είναι σημάδι για πρόβλημα στο κυκλοφορικό. Το αίμα στον οργανισμό δεν κυκλοφορεί σωστά και δημιουργεί αυτά τα χρωματικά σημάδια στο δέρμα.

Την ίδια στιγμή βέβαια μπορεί να σημαίνει πως η Βασίλισσα έχει έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό που προέρχεται από αναπνευστικό πρόβλημα ή και από καρδιοπάθειες.