Εκτός "'Χαμογέλα και πάλι" και ο Παύλος Σταματοπούλος - Τι συμβαίνει;

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Ζαρίφη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός

Απουσιάζει πάλι από την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο παρουσιαστής που χθες μας ανακοίνωσε τα άσχημα νέα σχετικά με το θάνατο της μητέρας της Σίσσυ Χρηστίδου, απουσιάζει από την εκπομπή για να βρεθεί στο πλάι της καρδιακής του φίλης στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει.

Η Κατερίνα Ζαρίφη να κρατά το τιμόνι όσο απουσιάζουν και οι δύο, λέγοντας χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής, «είναι κοντά στη Σίσσυ, γιατί ο Παύλος και η Σίσσυ είναι ένα, είναι οικογένεια». Άλλωστε είναι γνωστό ότι τους δένει πλέον και κουμπαριά.

Το απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής χωρίς τον Παύλο Σταματόπουλο

Τα πρώτα λόγια του Παύλου Σταματόπουλου για τον χαμό της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία χθες ανακοίνωσε πως η μητέρα της έφυγε από τη ζωή. Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου (5/2) στην εκπομπή και ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν αυτός που έκανε την ανακοίνωση στους τηλεθεατές.

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο στο πλατό, πέρα από την ομάδα του Χαμογέλα και Πάλι, εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία όπως εξήγησε ο παρουσιαστής ήρθε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

«Σήμερα είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα. Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social media έχετε καταλάβει γιατί απουσιάζει από την εκπομπή.

Έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και δεν μπορεί να είναι στη θέση της αν και είναι φοβερή επαγγελματίας. Θα την αφήσουμε να θρηνήσει, να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι εδώ.

Η αγάπη μας, τα συλλυπητήριά μας, η αγκαλιά μας θα είναι μαζί της και μιλάω και εκ μέρους των παιδιών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλείς πάντα φίλους για βοήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.