Ραγίζει καρδιές η Φωτεινή Αθερίδου για τον Πάνο Nάτση - "Θα σε κρατήσω για πάντα..."

Πέρασε περίπου μία εβδομάδα από το τραγικό συμβάν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η Φωτεινή Αθερίδου για τον Πάνο Nάτση -

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, το νήμα της ζωής του Πάνου Νάτση, κόπηκε ξαφνικά όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα λόγια φτωχά μπροστά σε αυτό το γεγονός καθώς οι περισσότεροι δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι συνέβη.

Η καλή του φίλη και συνάδελφος, Φωτεινή Αθερίδου, με μία ανάρτηση της, είπε και εκείνη το δικό της «αντίο» στον Πάνο Νάτση δημοσιεύοντας παράλληλα και κάποιες κοινές τους φωτογραφίες.

Tα συγκινητικά λόγια της Φωτεινής Αθερίδου για τον Πάνο Νάτση

«Θα σε αποχαιρετήσω τώρα φίλε μου καλέ. Θα σε βγάλω από το μυαλό μου που κοντεύει να σπάσει και θα σε κρατήσω στην ψυχή μου! Είμαι σίγουρη ότι δεν έφυγες για να μας δυστυχήσεις. Έφυγες πρώτος και καλύτερος για να μας δείξεις πόσο μικρή είναι η ζωή. Μια ανάσα. Κράτησε την και ερχόμαστε κι εμείς να κάνουμε παρέα και να κουτσομπολέψουμε! Μέχρι τότε έχε γεια. Η Κουφή σου»

Η Φωτεινή Αθερίδου με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση

Συγκινεί ο πατέρας της συντρόφου του - «Βύθισε σε πένθος δύο οικογένειες»

Συγκλονισμένοι παραμένουν τόσο οι συγγενείς όσο και ο καλλιτεχνικός χώρος μετά από τον θάνατο του Πάνου Νάτση όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών στην άσφαλτο μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 με ένα φορτηγό.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφός του γνωστού ηθοποιούς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς η ανάρτηση της "τσακίζει" κόκαλα. Από την άλλη, ο πατέρας της θέλησε να δημοσιεύσει ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για τον χαμό του ηθοποιού.

«Η προχθεσινή ημέρα ήταν τραγική βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες την οικογένεια του και την δική μας τους συναδέλφους του τους συνεργάτες του και τους φίλους του μετά το θανατηφόρο ατύχημα με μηχανή στην περιοχή του Μεταξουργείο του γνωστού ηθοποιού Πάνου Νάτση.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο σύντροφος της κόρης μου Διονυσίας. Ένας νέος άνθρωπος τόσο ταλαντούχος χάθηκε τόσο άδικα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους να έχει καλό Παράδεισο».