Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είναι οριστικό - Αυτή είναι η ημερομηνία της δίκης του

Ορίστηκε η ημερομηνία που θα βρεθεί μπροστά στο εδώλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είναι οριστικό - Αυτή είναι η ημερομηνία της δίκης του

Στο εδώλιο την ερχόμενη Τετάρτη (9/2) θα κάτσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς ξεκινάει ακροαματικής διαδικασίας για την εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται! Ο πρώην παρουσιαστής, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού.

Σύμφωνα με το Open Weekend, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, το Πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης, αυτή τη φορά σε κακουργιοδικείο.

Οι λεπτομέρειες της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στο πλευρό της 24χρονης η κοπέλα που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κοπέλα που έκανε πρώτη την καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης στην 24χρονη που κατήγγειλε πως βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης θέλω αρχικά να δηλώσω την απεριόριστη συμπαράστασή μου προς την κοπέλα, καθώς μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνεται. Αρχικά γιατί έχω μια παρόμοια τραυματική εμπειρία, της οποίας ηθικός αυτουργός είναι ο κατηγορούμενος της δικής μου υπόθεσης, που όμως για αυτήν την περίπτωση δε μπορώ να κινηθώ νομικά.

Αλλά και γιατί οι δράστες φέρεται να είναι γνωστά πρόσωπα στους επιχειρηματικούς κύκλους, αντίστοιχα με τον άνθρωπο που με διέσυρε στο διαδίκτυο που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό ήταν κάτι που με φόβισε στο να μιλήσω αρχικά δημόσια για ό,τι μου συνέβη. Όμως η κοινωνία πλέον δεν έχει καμία ανοχή σε τέτοια θέματα, όποιος κι αν είναι ο θύτης, όσο γερές διασυνδέσεις κι αν έχει.

Πλέον στην εποχή των social media, μπορούμε να δούμε πόσο δύναμη έχουμε και πως τίποτα δε θα επιτρέπουμε να συγκαλύπτεται. Εύχομαι να βρει τη δύναμη να αντέξει ψυχικά σε όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έχει μπροστά της και να σκέπτεται ότι αυτό το απαίσιο γεγονός που της συνέβη, μπορεί να σώσει άλλες κοπέλες που σιωπούν από ντροπή. Θέλω πολύ να επικοινωνήσει η κοπέλα μαζί μου για να πάρουμε η μία δύναμη από την άλλη. Σας ευχαριστώ που δεν αφήνετε τίποτα να συγκαλυφθεί», είπε χαρακτηριστικά.