«Έκανα χειραψία με τον χάρο...» - Συγκλονίζει ο Κυριάκος Κυανός για το πρόβλημα υγείας του

Η μάχη που δίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έκανα χειραψία με τον χάρο...» - Συγκλονίζει ο Κυριάκος Κυανός για το πρόβλημα υγείας του

Ο Κυριάκος Κυανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» την Κυριακή 6/2. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε καιρό να δώσει συνέντευξη και μίλησε για όλα, για τη δουλειά του, το bullying που έχει δεχτεί παλαιότερα για τα κιλά του αλλά για την προσωπική περιπέτεια με την υγεία του.

«Βέβαια έχω δεχτεί bullying για τα παραπάνω κιλά. Ξεπέρασα όλα αυτά τα προβλήματα που είχα και με έφτασαν σε μια κατάθλιψη και έφτασα τα 160 κιλά. Είναι μια απεξάρτηση καθημερινή. Πρέπει καθημερινά να στερούμαι κάτι που ήμουν εθισμένος. Αυτό είναι το φαγητό. Χάνεις δουλειές λόγω των κιλών. Αν δεν ήταν ο ερχομός της κόρης μου και η γυναίκα μου, μπορεί να είχα χάσει τη ζωή μου.

Είχα ένα θέμα κακού όγκου το οποίο έχω ξεπεράσει, έχω κάνει και μετάσταση. Το πολεμάμε και είμαστε καλά. Χαμογελάμε και δεν του δίνουμε σημασία. Πάντα θα υπάρχει αυτό το τέρας μέσα μας. Έκανα χειραψία με τον Χάρο»

Η συνέντευξη του Κυριάκου Κυανού στον αέρα του Open Weekend

Η περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Tην Παρασκευής 3/12 ο Κυριάκος Κυανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος αναφέρθηκε για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό αλλά και τα σχόλια που είχε δεχτεί για τα κιλά του.

«Δεν βουτά καθόλου την γλώσσα στο μυαλό ο κόσμος. Όταν μπαίνεις όμως στην διαδικασία να νιώσεις αυτό το μαστίγωμα με τα μάτια τους… Επειδή είναι θέμα υγείας, δεν είναι ότι έβαλα κάτι που δεν είναι της μόδας ή έβαλα ένα σώμα χοντρό. Πόσο μάλλον τώρα που ο καθένας λέει ότι θέλει.

Γενικά με τις ματιές του και σχόλια από πίσω θα σκάσει κανένα πουκάμισο. Δεν έχω περάσει πολλά τέτοια προβλήματα αλλά υπήρχαν, όπως το να μιλάμε για μια συνεργασία και να λένε τι να τον κάνεις τώρα που είναι χοντρός. Έχω χάσει δουλειά ή άνθρωποι να σε βγάζουν από το πλάνο και να λένε βλέπεις πως έχει γίνει;.

«Νοσήσαμε τώρα που πήραμε λίγο θάρρος και χαλάρωσαν τα πράγματα μετά από δύο καραντίνες. Το Πάσχα κι ήμουν ακόμα με κιλά και με θεραπεία για το σάκχαρό μου. Φοβήθηκα, ήμουν πολύ άσχημα, κάθε φορά στο τσακ για νοσοκομείο. Έβγαινα στο μπαλκόνι και προσποιούμουν ότι ήμουν καλά.

Ήταν χειρότερα κάθε φορά η ανάσα. Ένιωθα να υπάρχουν κάθε φορά μαχαίρια και να με σκίζουν. Έκανα ένα βήμα κι ένιωθα ότι θα πέσω κάτι. Εγώ από τότε έχω αλλάξει. Αέρας να φυσήξει νιώθω διαφορετικά τώρα».