Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση που έφερε το σχόλιο της Βίκυς Καγιά - Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Τι έγραψε στο post της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση που έφερε το σχόλιο της Βίκυς Καγιά - Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή 6/2 μέρα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα έφυγε από την Ελλάδα και τα περνάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Ηλιάνα αρχικά επισκέφτηκε το Λος Άντζελες και έπειτα το Μάουι, στη Χαβάη μαζί με τον αγαπημένο της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο. Η ίδια φυσικά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της ενώ αποκάλυψε μάλιστα ότι έκλεισε τα 34!

Φυσικά, η Ηλιάνα δέχτηκε πολλές ευχές ενώ ανάμεσα σε αυτές ήταν και εκείνες τις Βίκυς Καγιά, κάτι που επιβεβαιώνει πως η κόντρα μεταξύ τους έχει πια τελειώσει και πως οι επαφές τους πλέον είναι μια χαρά.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά σχολίασε στην τελευταία ανάρτηση της Ηλιάνας στο Instagram: «Happy 34!».

Οι ευχές της Βίκυς Καγιάς στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου η ανάρτηση που έφερε το σχόλιο της Βίκυς Καγιά

Τα πάνω κάτω με το GNTM 5 - Επιστρέφουν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά;

Μπορεί να μην πάει αρκετός καιρός από τότε που τελείωσε το GNTM 4, -δείτε εδώ φωτογραφίες με την Κυβέλη να παραλαμβάνει τα δώρα της-, ωστόσο το τρέιλερ και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει για τον επόμενο κύκλο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η σημαντική πρόθεση του STAR είναι να επιστρέψει το ριάλιτι στην αρχική εκδοχή του, δηλαδή με τους Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό στην κριτική επιτροπή και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ρόλο coach των επίδοξων top models.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου όσο και ο Γιώργος Καράβας πρόκειται να μείνουν εκτός, κάτι που θα φέρει μεγάλες αλλαγές. Η Ηλιάνα είναι θετική να επιστρέψει, η Βίκυ Καγιά όμως όχι.

Ωστόσο, μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και σε οικονομικό επίπεδο μετά το Πάσχα.