Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των παιδιών της - Αυτός είναι ο λόγος που την αναβάλλει συνεχώς

Η αναφορά της στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των παιδιών της - Αυτός είναι ο λόγος που την αναβάλλει συνεχώς

Ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να κάνει η Δούκισσα Νομικού, προκειμένου να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η όμορφη παρουσιάστρια απέχει τον τελευταίο καιρό από τον χώρο της τηλεόρασης και έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της, που είναι και η προτεραιότητά της.

Η Δούκισσα λοιπόν που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις που είχαν για εκείνη οι διαδικτυακοί της φίλοι. Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε το πότε θα γίνει η βάφτιση των δύο παιδιών της (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσαν).

Η ίδια αποκάλυψε πως συνεχώς αναβάλλει τα σχέδια της λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο θέλει να πιστεύει πως η βάφτιση θα γίνει φέτος το καλοκαίρι.

Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για την βάφτιση των παιδιών της

Δούκισσα Νομικού βάφτιση των παιδιών

Μπεζ με καφέ λεπτομέρειες - Εντυπωσιακή η διακόσμηση στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους στα social media.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μετά το τέλος της παρουσίασης του Super Makeover, δεν έχει κάνει γνωστό κάποιο επόμενο βήμα της στην τηλεόραση και προς το παρόν έχει αφιερώσει τον χρόνο της στα παιδάκια της, Αναστασία και Σάββα.

Η ίδια ανά καιρούς μοιράζεται πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της και η αλήθεια είναι πως κάθε γωνία του είναι απλά μοναδική.