Ντόρα Μακρυγιάννη: Το σχόλιο για την αποχώρηση του Καραμίχου από τον Ήλιο - «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει...»

«Η επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντόρα Μακρυγιάννη: Το σχόλιο για την αποχώρηση του Καραμίχου από τον Ήλιο - «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το πρωί της Κυριακής 6/2 η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχιση της σειράς «Ήλιος» αλλά και για την αποχώρηση του Γιώργου Καραμίχου από την σειρά.

Οι δηλώσεις της Μακρυγιάννη για την αποχώρηση του Γιώργου Καραμίχου από τον Ήλιο

«Ο Γιώργος Καραμίχος αποχωρεί από την σειρά και δεν θα μπορούσε να υπάρξει αντικατάσταση στον ρόλο του. Τελειώνει ο ρόλος του. Η επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά θα ήθελα να είναι μια κωμωδία. Δεν θα είναι, όμως, σίγουρα καθημερινό γιατί δεν υπάρχουν πια άλλες δυνάμεις. Είναι δηλαδή τέσσερα χρόνια καθημερινού που νομίζω πως ότι ήταν να ζήσω από το καθημερινό, αυτό το διάστημα το έχω κάνει.

Αν η συμφωνία με ένα ριάλιτι είναι τέτοια που γειώνει τους ανθρώπους και μπορεί να τους αφήσει χωρίς δουλειά επειδή εσύ θα φύγεις, φυσικά και είμαι αρνητική. Αν όμως μπορείς να το κάνεις, γιατί όχι. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί δεν μου ταιριάζουν. Ειδικά το Survivor δεν μου ταιριάζει. Είναι να σου ταιριάζει και κάτι» ανέφερε η ηθοποιός.

«Εγώ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω στην τρίτη σεζόν του Ήλιου»

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη παραχώρησε πρόσφατα η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχιση της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος (διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό) όπου πρωταγωνιστεί.

Η σειρά θα πάει και 3η σεζόν; Αν ναι, εσείς θα συνεχίζατε;

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά… Το θεωρώ πολύ δύσκολο να συνεχιστεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Νομίζω πως εγώ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν είναι καθόλου εύκολο να δουλεύεις τόσες ώρες. Σε σταματάει από πολλά πράγματα που δεν να κάνεις.

Από την άλλη, πρόκειται για τεράστια απόφαση, γιατί μιλάμε για μια παραγωγή που έχει πάρα πολλές οικογένειες από πίσω και, όταν έχεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι και λίγο καταλύτης. Επομένως δεν μπορείς να πεις με ελαφριά καρδιά «ξέρετε, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, γεια σας».

Ντόρα Μακρυγιάννη συνέντευξη για Ήλιο