«Μου έλεγε η σύντροφος μου να βγούμε και της έλεγα πως δεν είχα λεφτά» - Συγκινεί ο Νικόλας Ράπτης

«Είναι στενάχωρο αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου έλεγε η σύντροφος μου να βγούμε και της έλεγα πως δεν είχα λεφτά» - Συγκινεί ο Νικόλας Ράπτης

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και την Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε ο Νικόλας Ράπτης το μεσημέρι της Κυριακής 6/2. Ο νεαρός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με την σύντροφο του που πρόκειται να παντρευτεί σε λίγο καιρό αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη για την σύντροφό του και τις οικονομικές δυσκολίες

«Για τις Μύγες μάς πήρε ο Γρηγόρης από το Netwix, τριπλέτα τότε, εγώ, ο Φάνης και ο Θανάσης. Σήμερα έχουμε επαφές στα social. Όταν αλλάζει η καθημερινότητα και η δουλειά σου… Ήμασταν πολύ καλοί συνεργάτες, μιλάμε στα social αλλά δεν βρισκόμαστε.

Αν έχεις περάσει από τα πολύ χαμηλά εκτιμάς πάρα πολύ τα πράγματα όταν σου συμβαίνουν στη ζωή. Εγώ πέρασα κομμάτια πολύ δύσκολα επαγγελματικά. Είχα μείνει επτά μήνες απλήρωτος και αν δεν είχα την οικογένεια μου από την επαρχεία… Έμεινα απλήρωτος, με στήριξε η οικογένεια μου, μου λέει «μη στεναχωριέσαι, παιδί μου, είμαστε εμείς εδώ και κάνε αυτό που θες». Υπήρξαν και σημεία που φίλοι μού έλεγαν να τα παρατήσω. Υπήρχαν στιγμές που όταν γνώρισα την σύντροφο μου μού έλεγε να βγούμε έξω και της έλεγα πως δεν έχω λεφτά για να βγούμε.

Είναι στενάχωρο αυτό και τώρα αστειευόμενη καμιά φορά γυρνάει και μου λέει πως με είχε όταν δεν είχα τίποτα», ανέφερε ο Νικόλας Ράπτης.

Οι δηλώσεις του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στις φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα μεταξύ τους.

«Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού. Δε νομίζω πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει!

Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break. Όχι δεν πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, έχω θέμα σοβαρό με την πείνα και έχω θέμα σοβαρό με τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.