Ζευγάρι με το γιο της Χριστίνας Παππά η Άννα Μπεζαν - Δείτε κοινές τους φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζευγάρι με το γιο της Χριστίνας Παππά η Άννα Μπεζαν - Δείτε κοινές τους φωτογραφίες

Μέσα από τις κοινές αναρτήσεις τους στα social media, επιβεβαιώθηκε πως η ηθοποιός Άννα Μπεζάν και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παππάς είναι ζευγάρι. Η Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε στο GNTM, ξεχώρισε για την εμφάνισή της και το υποκριτικό στίγμα της μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις».

Αυτή την περίοδο νιώθει τυχερή και ευτυχισμένη, αφού έχει βρει την προσωπική ευτυχία της, στο πρόσωπο του γιου της Χριστίνας Παππά. Με δηλώσεις της και στο Real News, η ηθοποιός δήλωσε πως παρά την χιλιομετρική απόσταση, αφού εκείνη ζει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα, χαίρονται τον έρωτά τους.

Οι δηλώσεις της Άννας Μπεζάν για τη σχέση της

«Δεν είμαι μόνη… Διανύω μια περίοδο έρωτα!»

Άννα Μπεζάν και Δημήτρης Παππάς
Η Άννα Μπεζάν και ο νέος της σύντροφος

Με τι ασχολείται ο γιος της Χριστίνας Παππά

Ο γιος της Χριστίνας Παππά, στον οποίο έχει και τρελή αδυναμία, ενώ σπούδασε χρηματοοικονομικά, σύντομα κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για εκείνον και αποφάσισε να στραφεί αλλόυ. «Όταν τελείωσα τις σπουδές μου στην Ιταλία και εργάστηκα σε μια τράπεζα διαπίστωσα ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για μένα. Τα παράτησα, κάθισα και σκέφτηκα τι θέλω να κάνω και συνειδητοποίησα ότι ήθελα ν’ ασχοληθώ επαγγελματικά με την εστίαση. Ήταν κάτι που μου άρεσε και με ευχαριστούσε», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Η Χριστίνα Παππά,από την πρώτη στιγμή τον στήριξε στην επιλογή του. «Ήταν μια απόφαση που την πήρε ξαφνικά και μου το ανακοίνωσε. Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή ήμουν και είμαι στο πλευρό του και τον βοηθάω σε ότι κι αν κάνει».