Γη της Ελίας: O Αλέξανδρος Μαρτίδης αποκαλύπτει ότι... - Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά!

Θα κρατήσει τελικά ο γάμος του με την Ιουλία;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελίας: O Αλέξανδρος Μαρτίδης αποκαλύπτει ότι... - Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά!

Ο πλέον σύζυγος της Ιουλίας αλλά κατά τα άλλα σκληρός αστυνομικός που προσπαθεί να ανακαλύψει ότι πλεκτάνη υπάρχει, Γιώργος Κουράκος που υποδύεται ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, στη " Η Γη της Ελιάς, μιλάει για όλα και μας αποκαλύπτει τη μάχη που έδωσε για να κερδίσει την καρδιά της Ιουλίας.

Πως προέκυψε ο ρόλος του στη σειρά και γιατί δέχτηκε, αλλά και το σημαντικότερο, θα κρατήσει ο γάμος του με την Ιουλία ή θα την κερδίσει πάλι ο αντίζηλος Στάθης Καπερνάρος, ο αιώνιος έρωτας της?

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μαρτίδη για τη "Η Γη της Ελιάς"

Τι διακρίνει το ρόλο του Γιώργη και έχει αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο;

Ο ρόλος μου ανοίχτηκε και προχωράει ραγδαία, είναι σε συνεχή εξέλιξη. Αυτό που δεν περίμενα όταν ήρθα στην Ελλάδα ήταν η αγάπη που θα είχε ο κόσμος για αυτόν. Στο δρόμο - με φωνάζουν «αστυνόμο Κουράκο» και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παίρνω-πολλά μηνύματα, με κολακευτικά λόγια για τον ήρωα. Τους αρέσει ο δυναμισμός που έχει ο χαρακτήρας του αστυνόμου, ότι δεν τα παρατάει εύκολα. Για παράδειγμα, την Ιουλία τη διεκδίκησε γιατί την ερωτεύτηκε πολύ και τελικά την παντρεύτηκε. Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα κρατήσει και για πολύ η ευτυχία τους, γιατί ο Γιώργης θα θέσει θέμα παιδιού και θα δούμε τη στάση της.

Πώς ήρθε αυτός ο ρόλος στη ζωή σας;

Η πρόταση μου έγινε από τον ίδιο - τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος με ήθελε εξαρχής για το ρόλο του Κουράκου. Στην αρχή είχα έναν ενδοιασμό γιατί, ως παρουσία, έχω αυστηρά χαρακτηριστικά και θεώρησα ότι θα είναι κόντρα σε μένα, όμως ο Ανδρέας μου ζήτησε να τον εμπιστευτώ, όπως κι έκανα, και με δικαίωσε. Γιατί ο Κουράκος δεν έχει τα κλισέ των αστυνομικών που ξέρουμε. Πρώτα απ' όλα, είναι ανθρώπινος, αγαπά τον τόπο του, τη Μάνη, και είναι θέμα τιμής για εκείνον να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κόρης και του συζύγου της Χάιδως. Βέβαια, στο μέλλον θα κινδυνεύσει, γιατί οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολύ δυνατά κεφάλια...

Πώς «χτίσατε» τον ήρωα, ώστε να είστε τόσο πειστικός;

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά μικρός ήθελα να γίνω αστυνομικός, γιατί ήμουν πάρα πολύ παρατηρητικός. Όταν, λοιπόν, μου είπε ο Ανδρέας ότι θα υποδυόμουν τον αστυνομικό, άρχισα να συλλέγω στοιχεία από υψηλόβαθμους που συναντούσα. Ήθελα να τα κάνω όλα σωστά από την αρχή.Ο Κουράκος πήρε το θάρρος και έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του, την Ιουλία. Θα ευοδωθεί αυτός ο γάμος;

Ο Αλέξαδρος Μαρτίδης σε γυρίσματα της σειράς

Ο Κουράκος έκανε την πρόταση γάμου στη Ιουλία όταν είδε ότι κι εκείνη ήθελε να προχωρήσει τη ζωή της. Πήρε σημάδια από αυτήν. Βέβαια, από τη στιγμή που την είδε, την ερωτεύτηκε και τη διεκδίκησε. Τη θέλει πολύ και δεν αμφιβάλλει για την αγάπη της. Ξέρει ότι όσο είναι παντρεμένη μαζί του, δεν θα κοιτάξει κανέναν άλλον άντρα. Είναι τίμια η Ιουλία, σπαθί. Δεν θα τον προδώσει για τον Στάθη, κι ας γυρίσει αυτός πίσω να την παρακαλέσει για να είναι μαζί. Η Ιουλία έδωσε όρκο στον Γιώργη και τον Θεό. Ο Γιώργης την περίμενε, γνώριζε ότι ήταν μπερδεμένη στα ερωτικά της, αλλά όταν του είπε το «ναι», ήξερε ότι παντρεύεται μια γυναίκα σοβαρή, που δεν θα τον απατήσει μέσα στο γάμο τους. Τώρα, είναι φυσικό και επόμενο, αφού περνούν καλά μαζί, να θέλει ο Γιώργης να αποκτήσουν παιδιά και να μεγαλώσει την οικογένεια τους. Αυτή η γυναίκα του δίνει ασφάλεια και εύχομαι και εκείνη να είναι στη φάση που θα θέλει να γίνει μητέρα.

Ο Στάθης ήταν ο κατάλληλος άντρας για την Ιουλία; Πώς βλέπετε ως τηλεθεατής τον «αντίζηλο» σας;

Η Ιουλία τον αγάπησε πολύ τον Στάθη, με ανιδιοτέλεια, και πληγώθηκε πολύ. Είναι δύσκολο να την κάνει ευτυχισμένη, καθώς είναι παντρεμένος χρόνια, έχει παιδιά και μια γυναίκα που τον χρειάζεται. Πώς θα χώριζε; Ο Στάθης επίσης έχει έναν εγωισμό ως άντρας, μια κτητικότητα ως προς την Ιουλία. Ο εγωισμός είναι ισχυρό συστατικό της ιδιοσυγκρασίας των αντρών και έτσι φυσικά αντιδρά στην αρχή όταν η Ιουλία κουράζεται από τη σχέση τους και θέλει να προχωρήσει την προσωπική της ζωή. Αλλά μετά, επειδή την αγαπά πραγματικά, ξέρει ποιο είναι το καλό για αυτήν. Και ο Στάθης είναι καλός άνθρωπος.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Ανατροπή στη "Γη της Ελιάς"

Ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, εισβάλει στη Γη της Ελιάς και φέρνει τα πάνω κάτω! Πιο συγκεκριμένα είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, η οποία μόλις έχει χωρίσει από το Στέφανο, και είναι εμφανώς αγανακτισμένη με το γεγονός ότι ήταν ευγενικά..."μαμάκιας".

Ο γνωστός σεναριογράφος, πράγματι καταφέρνει κάθε φορά με δηλώσεις του να μας σοκάρει και να μας εκπλήσει, είτε για τη προσωπική του ζωή είτε για το τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν στη σειρά μπαίνει ο Στέφανος Μιχαήλ! Ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη που μπαίνει στη ζωή της Μυρτάλης και προβλέπεται να είναι ο νέος έρωτας της.

Ο Στέφανος Μιχαήλ μπαίνει στη

Ωστόσο δεν μένουμε μόνο σε αυτή την προσθήκη καθώς στη σειρά μπαίνει όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει και η
η Βαρβάρα Λάρμου θα υποδυθεί τη Εύα, τη γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Στάθης απορρίπτοντας ξανά την Αρετή αλλά και ξεπερνώντας την Ιουλία. Οι δύο αυτές προσθήκες από ότι φαίνεται, δεν ευνοούν ιδιαίτερα το σπιτικό των Καπερνάρων..