Στιγμές ευτυχίας για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η χθεσινή ημέρα για τον ίδιο ήταν άκρως ιδιαίτερη καθώς ο γνωστός ηθοποιός γιόρτασε τα 55α γενέθλιά τους.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει επιλέξει μαζί με την σύζυγό του έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, ωστόσο αυτό δεν τον σταματάει από το να είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Έτσι, με αφορμή τα γενέθλιά του θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου 55! ?Και μοιράζομαι μαζί σας μία απλή πρακτική που βοηθάει να ισορροπήσουν τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, οι δύο πλευρές μας, οι δύο ποιότητες μας, η Αρσενική και η Θηλυκή.

Όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, έχουμε μέσα μας και τις δύο πλευρές. Μας μεγαλώνουν όμως (τις περισσότερες φορές) - οικογένεια, σχολείο, κοινωνικά πρότυπα, πατριαρχία- ευνουχίζοντας την μία από τις δύο ποιότητες μας. "Οι άντρες είναι Έτσι." "Οι γυναίκες είναι Έτσι."

Με το "Έτσι" τους όμως, χάνουμε την ισορροπία μέσα μας και έξω μας, σε αυτά που δίνουμε και σε αυτά που παίρνουμε στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις μας, στη χαρά και στη λύπη μας. Με απλά βήματα ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν στην καθημερινότητά μας, ότι έχουμε δύο πλευρές και σιγά-σιγά ας γνωρίσουμε την πλευρά που για πολλά χρόνια είχαμε σε αχρηστία. Καλή Κυριακή σε όλους!!».

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

"Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό" - Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Θανάση Ευθυμιάδη στην Ελένη Μενεγάκη

Ζωντανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, το μεσημέρι της Παρασκευής (3/12), με αφορμή την νέα εκπομπή που ξεκινάει στο Mega και πρόκειται μάλιστα να παρουσιάσει.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έσπευσε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια καθώς, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε και ο ίδιος, τον προστάτεψε από μία εκπομπή που θα του έκανε κακό.

«Μία φορά με προστάτεψες από κάτι, από μία εκπομπή που θα μου έκανε κακό και σε ευχαριστώ πολύ και εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό! Και τώρα ήσουν και προφητική για κάτι καλό που έρχεται…» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην Ελένη Μενεγάκη.