Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της σεζόν με δική του εκπομπή στο Mega - H επίσημη ανακοίνωση

Αυτό κι αν είναι ανατροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της σεζόν με δική του εκπομπή στο Mega - H επίσημη ανακοίνωση

Το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και έτσι, το Mega έχει ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζει τα πρότζεκτ για το δεύτερο μισό. Ανάμεσα σε αυτά θα δούμε και έναν πολυσυζητημένο ηθοποιό με δική του εκπομπή στο κανάλι.

Ο ηθοποιός που αναλαμβάνει εκπομπή στο Mega

Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει στο «Μεγάλο Κανάλι», την εκπομπή «Ρίζες», μία σειρά δοκιμαντέρ με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση. Ο ηθοποιός την τελευταία χρονιά έχει βρεθεί στο κέντρο πολλών συζητήσεων, κυρίως λόγω των εκκεντρικών αναρτήσεων που κάνει στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ τον είχαμε δει μέχρι και να περπατάει κάρβουνα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο MEGA! Ο αγαπημένος ηθοποιός θα παρουσιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες», με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έρχεται να μας συστηθεί με έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του ηθοποιού. Έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον, θα μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει και εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα.

Με οδηγό τον Θανάση Ευθυμιάδη, θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα περπατήσουμε σε δάση, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έρχεται στο MEGA με τις «Ρίζες», για να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής σε όσους δεν θέλουν να δεσμευτούν σε στερεότυπους κανόνες.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου

Παραγωγή: White Room

«Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9 όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις κόρες του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά σιγά διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε και η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια.

Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας, χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα. Όποτε μου ζητήσουν κρέας το τρώνε»