Δημήτρης Λιγνάδης: Ραγδαίες εξελίξεις - "Θα ζητήσω διακοπή της δίκης"

Όλα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Λιγνάδης: Ραγδαίες εξελίξεις -

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα 7/2, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με άλλες υποθέσεις όμως αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς πλησιάζει η ώρα της δίκης για τις υποθέσεις βιασμού που κατηγορείται ο άλλοτε θεατράνρθωπος.

Σοκαρισμένο έμεινε το πλατό όταν ο ποινικολόγος, ανέφερε πως εξαιτίας του φόρτου εργασίας, θα ζητήσει από τον Δημήτρη Λιγνάδη να του επιτρέψει να ζητήσει διακοπή της δίκης και όχι αναβολή. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως: «Δυστυχώς την ίδια μέρα, έχω μεικτό ορκωτό δικαστήριο που είναι αδύνατο να μην πάω».

Όσα ειπώθηκαν για τη δίκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό ο Δημήτρης Λιγνάδης

Νέες πληροφορίες για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έφερε στο φως της δημοσιότητας το Πρωινό. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τεργιάκης υπενθύμισε την ημερομηνία της δίκης του, ενώ αποκάλυψε πως σε λίγες ώρες μεταφέρεται από τις φυλακές της Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα, έχει ήδη ετοιμαστεί το σχέδιο της μεταγωγής του με ένα 24ωρο σχέδιο προστασίας του.

Το κελί του θα βρίσκεται στην Α’ πτέρυγα των φυλακών, ενώ έχει ήδη ετοιμαστεί και η αίθουσα στην οποία θα συναντιέται με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Τέσσερις είναι οι μάρτυρες που έχουν κάνει καταγγελία, δύο βρίσκονται στην Ελλάδα και δύο στο εξωτερικό και δικηγόρος των μαρτύρων από το Γιάννης Βλάχος επιβεβαίωσε πως θα παραστούν και οι δύο στη δίκη.