Εκτός ΑΝΤ1 από σήμερα η Φάρμα - Τι συμβαίνει

Η νέα ώρα του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός ΑΝΤ1 από σήμερα η Φάρμα - Τι συμβαίνει

Τα νούμερα της Φάρμας είναι άκρως απογοητευτικά, με τον ΑΝΤ1 να λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις προκειμένου να προλάβει να σώσει ότι σώζεται. Έτσι λοιπόν, το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει ώρα αλλά και μέρα προβολής προκειμένου να δει με αυτόν τον τρόπο αν θα βελτιωθούν τα πράγματα ή όχι.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι περιπέτειας από εδώ και μπρος θα προβάλλεται στις 22:00 το βράδυ και το Σάββατο στις 21:00, ενώ μέχρι στιγμής έπαιζε καθημερινά, εκτός από το Σαββατοκύριακο.

Την θέση του πρόκειται να την πάρει μάλιστα η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, που σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και θα προβάλλεται έτσι από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη στις 21.00 -διαβάστε εδώ αναλυτικά τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας-.

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό 7/2 επεισόδιο του Ήλιου

Μάλιστα, το Youweekly σας έχει εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό 7/2 επεισόδιο στο οποίο πρόκειται να δούμε:

Τι θα δούμε σήμερα στον Ήλιο

Ο Δημήτρης παίρνει μήνυμα από τον Τζαφάρ που του ζητάει να συναντηθούν. Ο Νικήτας καταφέρνει να κλέψει τα χρήματα από την εταιρία και τα δίνει στον αδερφό του. Ο φύλακας, όμως, που χτύπησε, βρίσκεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και ο Νικήτας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Τζαφάρ εκβιάζει τον Δημήτρη με τη ζωή της Αζίζα για να μη δώσει το στικάκι στην Αστυνομία. Ο Στέφανος θέλει να μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές και ζητάει τη βοήθεια του Αχιλλέα, με τον οποίο συγκρούεται έντονα η Αθηνά, καθώς διαφωνεί κάθετα με αυτή την προοπτική.

Ο Μιχάλης πηγαίνει στο σπίτι του Σπύρου να ζητήσει συγγνώμη. Τα πράγματα μεταξύ τους δεν θα εξελιχθούν καλά και, όταν αργότερα φτάνει εκεί και η Νέλλη, θα βρει τον Σπύρο πεσμένο στο πάτωμα και τον Μιχάλη από πάνω του... Ο Δημήτρης βρίσκει κάποια στοιχεία που τον οδηγούν στο σπίτι που πιστεύει ότι κρύβουν τη μικρή Αζίζα…