Τρελά ερωτευμένος ο Νικηφόρος από την σειρά Σασμός - Η νέα ανάρτηση με την σύντρόφο του

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρελά ερωτευμένος ο Νικηφόρος από την σειρά Σασμός - Η νέα ανάρτηση με την σύντρόφο του

Ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, ο οποίος είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου και είναι αναντίρρητα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ.

Τα δύο παιδιά δημοσίευσαν πολύ λίγα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media, καθώς επιθυμούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση, είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση. Τώρα ευλπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολο να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα.

Είναι άλλοι οι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου" , είχε πει σε συνέντευξή της το 2018 η Έλενα.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Γιώργος Αμούτζας θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την εξόρμησή τους στα χιόνια.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Αμούτζα με την σύντρόφο του, Έλενα Πιερίδου

Τρελά ερωτευμένος ο Νικηφόρος από την σειρά Σασμός

«Γνωριστήκαμε μέσω...»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 5/2 η Έλενα Πιερίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Το Τατουάζ».

Η ίδια βλέπει φανατικά τη «Γη της Ελιάς» καθώς η αδερφή της, Ιφιγένεια, ερμηνεύει στη σειρά την Ευτυχία.

«Είναι ένας ρόλος πολύ διαφορετικός σχετικά με το τι έχει κάνει πριν και της ταιριάζει. Είμαι πολύ περήφανη, την παρακολουθώ και την θαυμάζω!», είπε χαρακτηριστικά ωστόσο παρακολουθεί και τον Σασμό λόγω του συντρόφου της.

«Ήταν ένα δίλημμα που είχαμε συζητήσει οικογενειακώς. «Τι θα βλέπουμε τώρα;», έλεγαν η μαμά και η γιαγιά μου. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην καραντίνα. Τον είχα δει στο θέατρο, είχαμε μιλήσει χωρίς να βρεθούμε. Εγώ του έστειλα πρώτη, του έκανα ένα reaction σε story στο Instagram!».