Εβελίνα Παπούλια: «Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού»

«Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: «Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την αγαπημένη της κόρη, Αφροδίτη Λιάντου καθώς φέτος την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια

«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και «θέλω». Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη, γιατί δεν θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια.

Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, κατηγορηματικά όχι. Με το που γέννησα την Αφροδίτη ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωση μου. Ποτέ δεν επένδυσα στην εμφάνισή μου. Σε σημείο που φίλες της μητέρας μου την έβριζα, γιατί δεν έλεγε ότι είμαι όμορφη, ήθελε να έχω προσωπικότητα.

Η εμφάνισή μου, μού άνοιξε πόρτες, δεν νομίζω ότι σου ανοίγουν ή σου κλείνουν, δική σου είναι, ποιος θα στην κλείσει ή θα στην ανοίξει; Μου έχουν χρεώσει σχέση που δεν ήξερα καν τον άνθρωπο, ήταν πολύ τρελό.

Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κακοποίηση από κάποιον. Με αυτή τη λογική νομίζω δεν μου έχει συμβεί, έχω φύγει από δουλειά λόγω συμπεριφοράς και τότε ήταν γεγονός, με είχε πιέσει πάρα πολύ, ήταν υποτιμητικό απέναντί μου. Το πρόσωπο που με υποτιμούσε μου ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε γιατί το θεωρούσε και δική του αποτυχία αυτό το σπάσιμο της σχέσης»

«Ήταν μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου...»

Λίγο μετά τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, η Εβελίνα Παπούλια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων μίλησε για την τραγική απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου και τις συζητήσεις που είχαν γίνει για το remake της σειράς «Δύο Ξένοι».

«Όντως είχαν γίνει συζητήσεις. Απλά θυμάμαι ότι μας είχαν ζητήσει να κάνουμε μια φωτογράφιση όλο το καστ κι είπα «εμένα ο Νίκος ήταν το ταίρι μου». Και το θεώρησα περίεργο να το κάνω γιατί όταν επιχειρείς ένα reunion δεν μπορεί να λείπει ο Πρίγκιπας. Γιατί αυτό ήταν ο Νίκος, Πρίγκιπας. Και όταν έφυγε τόσο βίαια, ήταν μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη κι αγωνιούσα πότε θα ξυπνήσω.

Ένιωθα πως αν μιλούσα τότε, θα τον πρόδιδα. Δεν θα ήμουν εγώ καλά με την ψυχή μου. Και για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Για το πως ένιωθα εγώ.», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.