Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η Σίσσυ Καλλίνη: «Έχω φάει κι εγώ ξύλο ως μαθήτρια»

«Μου έχουν τραβήξει μαλλί και αυτή η γυναίκα συνεχίζει διδάσκει σε δημοτικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η Σίσσυ Καλλίνη: «Έχω φάει κι εγώ ξύλο ως μαθήτρια»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 7/02 μέσα από την εκπομπή «Love it», η Σίσσυ Καλλίνη ξέσπασε φανερά στον αέρα της εκπομπής με αφορμή την λεκτική επίθεση που δέχτηκε ένα 12χρονος μαθητής από τον δάσκαλό του καθώς πήγε με φούστα στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σαφέστατα χρειάζεται η παρουσία ψυχολόγου στα σχολεία. Αλλά χρειάζεται να επαναξιολογήσουμε και το προσωπικό και τους καθηγητές που είχαν προσληφθεί πριν 30 χρόνια. Είναι ικανοί στο τώρα;

Εγώ έχω φάει ξύλο στο σχολείο, μου έχουν τραβήξει μαλλί και αυτή η γυναίκα συνεχίζει διδάσκει σε δημοτικό. Χρειάζεται επαναξιολόγηση, έχει αλλάξει ο καιρός. Θα πρέπει το σχολείο να λειτουργεί ως ψυχολόγος και να αποφορτίζει τους μαθητές και τα παιδιά».

Το φανερό ξέσπασμα της Σίσσυς Καλλίνη

Η Σίσσυ Καλλίνη κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη στον αέρα του Love It

H δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη, με αφορμή αποκαλύψεις που έγιναν - δείτε το βίντεο που τον "καίει" - σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έκανε την δική της καταγγελία. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ανάμεσα τους, όταν ο γνωστός ηθοποιός εξοργίστηκε και την έδιωξε από το καμαρίνι του με φωνές.

«Εγώ, σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μια ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με έχει βρίσει και με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν 25 χρονών, ήμουν στον ΑΝΤ1, έχω πάει στο καμαρίνι του να του κάνω συνέντευξη, οι συνάδελφοι το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι το θυμάται γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία».

«Του θύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, που προφανώς δεν του άρεσε. Είπε να σταματήσει η κάμερα, του είπα συγγνώμη αν σας ενόχλησα. Και κάνει μια έκρηξη οργής, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα. Έτρεμα!».