Απασφάλισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας - «Δεν πιστεύω στους influencers, δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα»

«Είμαι κατά της κοπαδοποιήσης της σκέψης των ανθρώπων»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας - «Δεν πιστεύω στους influencers, δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας το πρωί της Δευτέρας 7/2 με αφορμή την θεατρική παράσταση “Αινιγματικές παραλλαγές”.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνω τόσα πολλά εύσημα για το αυτονόητο. Δε θεωρώ τον εαυτό μου Influencer, δεν πιστεύω στους Influrncers, δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα. Όταν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για κάτι όταν με ρωτάνε, καταθέτω απλά τον τρόπο που σκέφτομαι. Τώρα, αν ο τρόπος που σκέφτομαι έχει απήχηση σε κάποιους ανθρώπους… Δε μου αρέσει ούτε να επηρεάζω ούτε να καθοδηγώ τους ανθρώπους. Είμαι κατά της κοπαδοποιήσης της σκέψης των ανθρώπων. Λέω απλά αυτά που νιώθω και μου κάνει εντύπωση να παίρνει κανείς τα εύσημα για τα αυτονόητα.

Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, είναι κάτι που απολαμβάνω και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά από εκεί και πέρα δε το κάνω γι΄αυτόν τον λόγο. Όταν θέλω να μοιραστώ μια σκέψη με τους συνανθρώπους μου το κάνω, μέσα από εσάς, μέσα από τα έργα μου. Θα προτιμούσα να απασχολώ κυρίως για τα έργα μου», ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας ο οποίος μίλησε και για τις κριτικές του Έτερος Εγώ.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια για την παρέμβαση του στο Πρωινό

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δούμε την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Dot.» ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε για την παρέμβαση που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Είχα βγει να πω αυτό που νιώθω και για τους λόγους που είπα. Επειδή ο κόσμος αγκάλιασε πολύ αυτή την θέση, τώρα στις συνεντεύξεις δέχομαι την ίδια ερώτηση. Αν δηλαδή νιώθω την ανάγκη να ανασκευάσω κάτι που είπα, γιατί τότε δεν τόλμησε κανείς αν μου την κάνει την ερώτηση αυτή.

Περιμένω να καταλαγιάσει λίγο το θέμα και θέλω να εξηγήσει κάτι που είπα το οποίο είπα πάνω στη ρύμη του λόγου μου αλλά δεν ήταν αυτό που με ρωτούσαν. Αυτό που θέλω να ανασκευάσω λοιπόν, επειδή πολλοί άνθρωποι μπορεί να το πήραν λάθος και είναι ένας τομέας που τους ανθρώπους του τους λατρεύω, γιατί δεν μπορώ να υπάρξω χωρίς αυτούς, είναι για τους οπερατέρ.

Είπα μια φράση ότι ο σκηνοθέτης που τραυματίζει ψυχικά τον ηθοποιό του, «δεν είναι σκηνοθέτης αλλά είναι οπερατέρ». Όταν το είπα αυτό δεν είχα στο μυαλό μου τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί χωρίς αυτούς εγώ δεν υπάρχει. Ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα του λόγου».