Ξέσπασε στον αέρα της ΕΡΤ η Δανάη Μπάρκα - «Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα»

Τα σχόλια που άκουσε όταν ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε στον αέρα της ΕΡΤ η Δανάη Μπάρκα - «Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το απόγευμα της Δευτέρας 7/2. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στα σχόλια που δέχτηκε όταν ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Η αναφορά της Δανάης Μπάρκα στα σχόλια και τις κριτικές

«Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω κιόλας. Αυτό υπήρχε από το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε, πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

«Τι είναι αυτό τώρα; Από πού κι ως πού;». Κι έλεγα εντάξει, δίκιο μπορεί να έχουν οι άνθρωποι. Έτρεχαν και κάτι δάκρυα στην αρχή, τύπου πού πάω; Έκανα υπομονή και νομίζω σε καλό μου βγήκε. Το συνάφι μπροστά μου το αντιμετώπισε πολύ καλά. Πίσω μου δεν ξέρω. Ήταν πολύ γλυκείς και γενναιόδωροι οι περισσότεροι άνθρωποι», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

«Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν ασκήσει μεγάλη λεκτική βία»

Μέσα από την (25/11) εκπομπή της, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει ένα καυστικό σχόλιο για τους ανθρώπους που υπάρχουν στην τηλεόραση και ανά καιρούς έχουν ασκήσει λεκτική βία σε συγκεκριμένες κοινότητες.

Η παρουσιάστρια, που λίγο πριν συγκινήθηκε με αφορμή μία ιστορία για τους παππούδες της, με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ο Πάνος Βλάχος, εξαπέλυσε τα καρφιά της, χωρίς φυσικά να μιλήσει με ονόματα.

«Υπάρχουν άνθρωποι στην ελληνική τηλεόραση – δεν θα μιλήσω γιατί πλέον είμαι μέρος αυτού που λέγεται ελληνική τηλεόραση και παλεύω να είμαι διακριτική- που έχουν ασκήσει μεγάλη λεκτική βία σε συγκεκριμένες κοινότητες ανθρώπων.

Υπάρχουν άνθρωποι που μίλησαν πολύ άσχημα για παχύσαρκους ανθρώπους και το έχουμε ξεχάσει όλοι και μετά βγήκαν μπροστά ως επαναστάτες και είναι πολύ οξύμωρο όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά.