Βούρκωσε στο Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα - «Τους χώρισε ο θάνατος»

Η συγκινητική αναφορά στον παππού και τη γιαγιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούρκωσε στο Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα - «Τους χώρισε ο θάνατος»

Το πρωί της Πέμπτης (25/11), η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της, θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη αναφορά στην αγαπημένη της γιαγιά και τον αγαπημένο της παππού, η οποία την έκανε να βουρκώσει την ώρα που μιλούσε για τη σχέση τους.

Η Δανάη Μπάρκα έχει δείξει πολλές φορές τη μεγάλη αδυναμία που έχει στους παππούδες της, ενώ έχει μιλήσει με συγκινητικά λόγια και για την απώλεια του παππού της.

Η εξομολόγηση και τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

«Την γιαγιά μου και τον παππού μου τους χώρισε στα αλήθεια ο θάνατος. Και αν θυμηθώ από τα παιδικά μου χρόνια τη σχέση τους, με τη χιούμορ μίλαγε ο ένας στον άλλο, αλλά και με πολύ αγάπη, ειδικά τους τελευταίος τρεις μήνες του παππού μου στο νοσοκομείο. Η γιαγιά μου ήταν εκεί, του διάβαζε παραμύθια, του έλεγε τραγούδια την ώρα που κοιμόταν, του χάιδευε το κεφάλι.

Όλες αυτές οι εικόνες είναι που σε κάνουν να ελπίζεις ότι σίγουρα εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αγαπηθείς, θα σε κατανοήσει. Είναι τρομερό», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

H ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα που συγκίνησε

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (27/10) η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ότι δεν περνάει μια καλή ημέρα, λίγο μετά την έκπληξη που δέχτηκε.

«*όχι και τόσο καλή μέρα*. Σήμερα ήταν μια από αυτές τις «όχι και τόσο καλές μέρες». Από αυτές που σκέφτεσαι τα πάντα επί 100, που ενώ δουλεύεις όλη μέρα είσαι χαμένος, που σε πιάνουν φόβοι, ανασφάλειες, αναζητήσεις, αναρωτήσεις, υπαρξιακά… που αντί να χαίρεσαι το κάθε λεπτό και να είσαι ευγνώμων με ό,τι έχεις, σκέφτεσαι τα χειρότερα ή αναλύεις τα αρνητικά αντί των θετικών. Οκ, είναι μέσα στην ζωή κι αυτά και είναι ευπρόσδεκτα.Όταν λοιπόν εμένα μου συμβαίνει το παραπάνω, συνήθως ρυθμίζω το μυαλό μου να θυμηθεί τι με κάνει χαρούμενη. Ψάχνω φωτογραφίες, παίρνω ανθρώπους που με χαροποιούν τηλέφωνο, γελάω, κλαίω… κάνω ό,τι μπορώ για να νιώσω ανάλαφρη και να συνεχίσω.

Η θάλασσα είναι ένας προορισμός που πάντα με βρίσκει χαμογελαστή, χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Αν λοιπόν δεν μπορώ λόγω δουλειάς να πάω, ψάχνω τις φωτογραφίες μου, θυμάμαι ποσό ευτυχισμένη ήμουν την δεδομένη στιγμή, παίρνω μια βαθιά ανάσα, χαμογελάω και προχωράω… κι ως δια μαγείας, λειτουργεί. Μην τα φοβόμαστε τα σκοτάδια… από αυτά γεννιέται το φως.

Ας τα ζούμε, ας τα μοιραζόμαστε με όσους αισθανόμαστε άνετα, κι ας ρίχνουμε κι ένα δάκρυ παραπάνω για την λύτρωση. Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον, όλα θα λύνονται πιο αναίμακτα».