«Μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας» - Συγκλονίζει η πρώην Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα

«Μου έλεγαν αν θέλεις αυτή τη δουλειά θα πρέπει να πας στο κρεβάτι με αυτόν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας» - Συγκλονίζει η πρώην Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα παραχώρησε μία συνέντευξη - καταπέλτη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, λίγο μετά την εξομολόγηση της 24χρονης, στην οποία μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που της έγιναν.

Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Πλαστήρα εξήγησε πως ένας άνδρας που είχε αναλάβει τον ρόλο του coach, προωθούσε κοπέλες σε επιχειρηματίες προκειμένου να πάρουν χορηγούς.

Η εξομολόγηση της Ραφαέλας Πλαστήρα

«Μου έλεγαν αν θέλεις αυτή τη δουλειά θα πρέπει να πας στο κρεβάτι με αυτόν. Μου το έφερναν γύρω γύρω. Όσο πιο πολύ έμενα στην Ελλάδα τόσο πιο πολύ καταλάβαινα. Δεν θα είχα έρθει ποτέ να πάρω μέρος στα καλλιστεία αν τα ήξερα αυτά.

Μετά την εκλογή μου ως Σταρ Ελλάς, μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας (την κατονομάζει) για να μου δώσουν το sponsoring. Μου το είπε ο κ. Β.Σ. Έπαθα σοκ και του είπα δεν πάω στο casting. Ήμουν τόσο αγχωμένη γιατί δεν ήξερα αν με τα Ελληνικά μου θα με πάρουν στη διαφήμιση. Και μου είπε ότι υπάρχει μια “άλλη” επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιατί αποχώρησε από τα Μις Υφήλιος

Την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα, μέσα από μια ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια λοιπόν που είχε αποκαλύψει τη βία που είχε δεχτεί από σύντροφό της, αποφάσισε να μην συμμετέχει, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης, μιας και ο διαγωνισμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ.

Η Ραφαέλα έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω. Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό "Miss Universe" φέτος.

Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα. Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. .